Hírek

A Degreed felfedi a ‘Dead But Not Forgotten’ album részleteit

A hard rockos svéd DEGREED harmadik, “Dead But Not Forgotten” albumát június 19-én adja ki a Sun Hill Production kiadó által. Súlyos, könnyű, sötét, világos, és ezek mellett minden egyben! Ez valami egészen különleges. Szóval csatoljátok be az öveket, mert a pokol és a mennyország hamarosan megütközik!

Robin szerint: “2013-as “We Don’t Belong” albumunk óta folyamatos volt a dalszerzés. Azt hiszem, 16-17 dalból választottunk, és 14 számot vettünk fel. A vicces az, hogy végül mind a 14 számot feltettük az albumra, mert annyira királyak voltak! Az album különbözik az előző kettőtől, hiszen mi magunk gyártottuk, és Mats felelt a hangmérnöki munkákért, a keverésért és a masteringért. Valaki egyszer azt mondta, hogy egy másik bandához sem hasonlítunk. Hangzásunkat úgy írta le, mint a „degreed stílus”, és ha tényleg van ilyen, akkor ez az! Ez Degreed elejétől a végéig …

Számlista:

1. The Scam
2. Face The Fact
3. Madness
4. Shame On Me
5. Better Safe Than Sorry
6. Love Me Love Me Not
7. Drama
8. Kill Your Darlings
9. Touch Of Paradise
10. Forgive You
11. Start Again
12. Firefly
13. The Final Ride
14. Turn Around Don’t Back Down

A DEGREED:

Robin Ericsson – basszus/ének
Daniel Johansson – gitár
Mikael Jansson – billentyűk
Mats Ericsson – dob

https://youtu.be/GpYvn3UdCp0

A DEGREED 2005-ben alakult, és a svéd Megasztár döntős Robin Ericsson extravagáns énekstílusát keveri mágikus módon a billentyűk/gitár harmóniájával, melodikus rock mennyországot teremtve. Eddig két albumot adtak ki: Life, Love, Loss 2010-ben és We Don’t Belong 2013-ban – mindkettő nagyszerű fogadtatásra talált a globális médiában.

2014-ben a banda a Dan Reed Network nyitózenekara volt annak svéd turnéján, játszott a  Väsby Rock fesztiválon és speciális vendégként meghívást kaptak a Machinae Supremacy európai turnéjára Lengyelországba, Csehországba és Németországba. 2015 pedig Nagy-Britanniába való visszatérő turnéjukkal kezdődött márciusban.

www.facebook.com/degreedmusic
www.degreedmusic.com

Kapcsolódó cikkek

A Degreed nevű svéd rockerek kiadták a ‘The Scam’ klipjét

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek