Hírek

A Deiphago bemutatja új számát a Noisey – Music By Vice oldalon

A mai nappal a Deiphago – a bolygó egyik legerőszakosabb és egyben határait legjobban feszegető bandája – bemutatja „Serpentine Anti-world” című számát a sűrűn látogatott Noisey – Music By Vice oldalon. A szám a Deiphago várva várt negyedik, Into the Eye of Satan albumán lesz hallható, melynek nemzetközi megjelenési dátuma augusztus 7. a Hells Headbangers által. A Deiphago banda mindegyik albumán a zenei extremitás határait feszegette, démoni műveket állítva az örökkévalóságnak. Az Into the Eye of Satan sem más ebből a szempontból: az alapító démonok, Voltaire 666 (basszus bulldózer és fekete lángokádás) és Sidapa (fejszés és szólógitár) társa újra a harci pörölyös és ütőhangszeres Savnok, a csapat pedig ott folytatja, ahol a kritikusok által is elismert 2012-es Satan Alpha Omega albummal abbahagyta.

Mivel a felállás már stabil, a Deiphago új, mindent meghazudtoló standardot állított, és az elismert Colin Marston (Gorguts) producert kérte fel a felvételek levezénylésére. Tökéletesen arányba állítva a tisztaságot és a káoszt, a zúzást és a csillogást, Marston sikeresen ragadta meg a Deiphago legerősebb hangzását, mindent elsöprő részletességgel rögzítve az Into the Eye of Satan anyagot. Ám a gyártás mit sem ér ha nem tüzes kreativitásra épül, a Deiphago pedig valóban hangsúlyosan megkülönbözteti magát napjaink erőtlen black/death metál színterétől. Az Into the Eye of Satan lényegében inkább az avantgárd kompozíciókhoz áll közel, mint a megszokott „extrém metálhoz”, és olyan szögletességgel robban, ami még tőlük is extrémnek mondható. Sidapa agyrobbantó szólói különösképpen nagy szerepet játszanak a hallgató szó szerint őrült végletekbe való vezetésében.

Mint mindig, a Deiphago kénesen ütős kombinált izzása erőltetés nélkül fókuszálja a végletekig erőszakos karakterisztikát: akár bestiálisnak, barbárnak vagy bárminek is hívod ezt a rohamot, mindenféle leírás értelmét veszti mikor a vihar közepébe csöppensz. Most pedig 2015-ben a Deiphago egyenesen a Sátán szemébe vezet minket… Hallgasd meg hova vezet a „Serpentine Anti-world”, kizárólag ITT, a Noisey – Music By Vice oldal jóvoltából.

Deiphago: Into the Eye of Satan számlista

1. Intro: Obliteration
2. Evil and Adverse
3. Bloodbath of Genocide
4. (6 x 6 x 6) / 3
5. Serpentine Anti-world
6. Calculated Acts of Cruelty
7. Red Dragon of Chaos
8. Ritual Death of the Enemy
9. Into the Eye of Satan

További infó: www.facebook.com/666division

Kapcsolódó cikkek

Deiphago felvételek Colin Martsonnal; közelgő Hells Headbangers album részletei

KMZ

DEIPHAGO – Satan Alpha Omega

Melciah

Hot News: Deiphago to embark on first-ever USA tour

KMZ

Hot News: Deiphago stream new album on „Zero Tolerance” magazine’s website!!

KMZ

DEIPHAGO – Filipino Antichrist

gradU

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek