Hírek

A Denner / Shermann október 2-án kiadja „Satan’s Tomb” című EP-jét!

Új trailer jelent meg a „SATAN’S TOMB” néven közelgő új DENNER / SHERMANN EP-hez, benne az október 2-án a Metal Blade Records által megjelenő kiadvány dalrészleteivel!

A videó megtekintése és saját példányod előrendelése: metablade.com/dennershermann.

MICHAEL DENNER és HANK SHERMANN, a MERCYFUL FATE legendás gitárosai új anyaggal jelentkeztek, rajta védjegyükké vált fekete mágiás riffelésükkel felturbózott klasszikus heavy metállal. A legendás gitárduó szerint SNOWY SHAW (King Diamond/Therion/Sabaton) dobos, MARC GRABOWSKI (Demonica) basszusgitáros és SEAN PECK (Cage/Death Dealer) énekes beszervezése a bandába létfontosságú volt a négy szám megalkotásához. Michael Denner hozzátette: „Ezeknek a számoknak a megalkotása ezzel a felállással beizzította a bennem égő metál tüzet! Biztos vagyok benne, hogy a rajongók imádni fogják.” „A keverés után erősen old schoolos hangulata lett a daloknak, ami királyul hangzik egészségtelen hangerőkön nyomatva„, mondta Shermann.

Az, hogy pont azok a srácok hívtak meg közreműködni a lemezükön, akiknek ennyire mélyreható és fontos szerepe volt a metál világba való belépésemnek, totál felvillanyozott! Most pedig elkezdtünk új anyagokat is írni egy teljes albumhoz. Az állam hivatalosan is leesett!” mondta az énekes, Sean Peck.

Az EP felvételei az USA-ban, Dániában és Svédországban készültek, keverés Arnold Lindberg által a svédországi Sound Industry Studiosban. A mastering Maor Applebaum munkája Los Angelesben.

A SATAN’S TOMB borítóját Thomas Holm festette, aki a MERCYFUL FATE MELISSA és DON’T BREAK THE OATH albumain is dolgozott.

SATAN’S TOMB számlista:
1. Satan’s Tomb
2. War Witch
3. New Gods
4. Seven Skulls

Az EP elérhető lesz CD-n, bakeliten és letöltésként is.

dennershermann.com
facebook.com/dennershermann

Kapcsolódó cikkek

DENNER / SHERMANN – Masters Of Evil

Saint-Savin

KME videók: Beaten To Death, Norhod, Cradle Of Filth, Vanagloria, Black Blood, Denner / Shermann, Reverence, Disastrous Murmur

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek