Hírek

A Diemonds felfedi új albumának részleteit!

A kanadai Torontóból származó, de az egész kontinenst pusztán eredeti hard rockjukkal, felszerelésükkel és álmaikkal bejáró DIEMONDS nemrég leszerződött a Napalm Records kiadóhoz, valamint felfedték ‘Never Wanna Die’ című vadonatúj albumuk részleteit, melynek nemzetközi megjelenése 2015. szeptember 4-re várható!

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Napalm családba tartozhatunk, és már készen állunk eddigi legbüszkébb és legizgalmasabb albumunk kiadására,” mondta C.C Diemond gitáros.

Sorban harmadik, ‘Never Wanna Die’ című albumával a banda továbbra is súlyos rock’n’roll hangzásának modernizálását folytatja. Ezúttal a többszörös Juno-díjas Eric Ratz (Monster Truck, Billy Talent) volt az anyag producere. Hangzásukhoz hű maradva a DIEMONDS szövegei a számkivetettek, vad kölykök és a kívülállók füleihez szólnak, és kőkemény élő koncertjeikkel tárják elénk őket, melyekhez az általuk nagyra tartott legendákat veszik alapul. Priya Panda, a banda énekesnője az a csábos énekes, akire a zenei világ régóta várt. Óriási megjelenésével megtör minden, a hard rock által eddig ismert kulturális, társadalmi, nemi és szexuális határt. Ha a banda egyre növekvő, hű rajongótáborát vesszük alapul, akkor a DIEMONDS megállíthatatlanul töri saját útját a zenei világon keresztül, máris seregnyi rock rajongóval a háta mögött.

A DIEMONDS most bemutatta várva várt, ‘Never Wanna Die‘ című vadonatúj albuma borítóját és számlistáját:

Never Wanna Die Tracklist:

  1. Never Wanna Die
  2. Hell Is Full
  3. Over It
  4. Ain’t That Kinda Girl
  5. Secret
  6. Better Off Dead
  7. Forever Untamed
  8. Wild At Heart
  9. Meet Your Maker
  10. Save Your Life

A Diemonds közelgő albumának megünneplésére a banda bemutatja dalszöveges videóját az Over It című számhoz!

További infó:
www.facebook.com/Diemonds

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Surgical Meth Machine, Fraser Edwards, Assignment, Hatebreed, Carnifex, I Am Noah, Område, Revocation, Onheil, Hammerschmitt, The Foreshadowing, Alter Bridge, Diemonds

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek