Hírek

A finn Re-Armed új EP-je augusztus 21-én fog megjelenni / számaik ingyenesen letölthetőek

A finn RE-ARMED augusztus 21-én Total Lack of Communication című single/EP-je formájában fog totális pusztítást mérni a világra. A banda mindhárom új száma meghallgatható és letölthető a hivatalos megjelenés előtt. ITT rabolhattok rájuk.

Saját kiadásukban megjelenő, grooveos ritmusokkal és egy csipetnyi grinddal meghintett Death/Thrash Metál kiadványuk a 2014-es Rottendam (Eternal Sound Records) folytatása lesz. A Total Lack of Communication szinten tartja a tüzet a banda stúdióalbumának megjelenéséig. A RE-ARMED Shopban különböző EP csomagokat és különlegességeket találhattok!

A RE-ARMED ősszel kínai turnéra indul, valamint bejelentették alábbi koncertjeiket:

15th of August @ Bar15, Seinäjoki FIN (+ End Time Design)
22nd of August @ PRKL, Helsinki FIN (+ Profane Omen)
29th of August @ Beermageddon Metal Festival, UK
4th of September @ Blackpool, Järvenpää FIN (+ Frosttide, MySore)

Total Lack of Communication
Meant to be Broken
Unhuman

A Re-Armed 2001 óta létezik, mikor a finn Kerava város öt sráca úgy döntött, „Göteborg metál” stílusban fog játszani. Zenei stílusuk több, kritikusok által is elismert demó kazettán, fellépésen és tagcserén keresztül alakult. Jó fogadtatásra talált Worldwide Hypnotize című debütáló albumuk 2012 januárjában jelent meg a Massacre Records gondozásában. A debütáló anyag kiadása után a csapat olyan bandák supportja volt, mint a Chimaira, Suffocation, Origin, Cattle Decapitation vagy a Cryptopsy az európai turnéik során. Idén a Re-Armed fellépett az Egyesült Királyságbeli Bloodstock Open Air fesztiválon.

Rottendam című második albumuk 2014 januárjában jelent meg az Eternal Sound Records kiadó által, de gyökeres tagcseréik majd’ egy évre lebénították a bandát. Tommi Helkalahti, a korábbi dalszerző/gitáros elhagyta a csapatot, így Jouni Matilainen énekes maradt az utolsó alapító tag.

A RE-ARMED:

Jussi Venäläinen – gitár
Juhana Heinonen – basszus és háttérvokál
Jouni Matilainen – ének
Mika Oinonen – gitár és háttérvokál
Iiro Karjalainen – dob

http://www.re-armed.net
http://www.facebook.com/rearmed

Kapcsolódó cikkek

Re-Armed – „Total Lack of Communication” (Official video 2015)

KMZ

Hot News – Massacre Records: Re-Armed – new signing

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek