Hírek

A Firespawn lemezszerződést kötött a Century Media Records kiadóval, első bakelitlemez augusztusban

A death metálban utazó svéd FIRESPAWN leszerződött a Century Media Records kiadóhoz. A stockholmi csapat öt death metál veterán szentségtelen uniójából született azzal a céllal, hogy eretnek, szentségtörő és gonosz death metált alkossanak, éles elméjű ősi lelkek által megszólaltatva.

A FIRESPAWN basszusgitárosa, A. Impaler így nyilatkozott:
„Nagyon izgatottak vagyunk a Century Mediával való friss szövetségünk miatt. Övék az egyik legnagyobb extrém zenés kiadó a világon, együtt pedig az egész világot lángba borítjuk!”

Jens Prüter a Century Media Europe-tól a következőket mondta:
„Ne nevezzük őket sztárzenekarnak, de ez a sátáni szülemény a stockholmi death metál legjavát ötvözi, és nagyszerű dolog látni egy csapat régi barátot egy céllal összejönni, ami nem más, mint a pusztítás. A tagok egy részét már sok éve ismerem, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy segíthetnek nekik a tűz világ körüli terjesztésében. Külön köszönet Costin Chioreanu és Paolo Girardi barátaimnak, hogy segítettek a banda vizuális prezentációjában, és Philipp Schulte kollégámnak, aki átvette a fáklyát és elhozta… a TÜZET! Az egész világ égni fog!”

A FIRESPAWN:

LG Petrov – ének [Entombed A.D., Morbid, Nihilist]
Fredrik Folkare – gitár [Necrophobic, Unleashed]
Victor Brandt – gitár [Entombed A.D., Six Feet Under (live)]
A. Impaler – basszus [Necrophobic, Naglfar (live)]
Matte Modin – dob [Raised Fist, ex-Dark Funeral, ex-Defleshed, ex-Infernal]

A FIRESPAWN debütáló albuma a tervek szerint 2015 novemberében fog megjelenni. Az album kiadását megelőzően a zenekar egy 7″-s EP fog kiadni „Lucifer Has Spoken” címmel. Az EP augusztus 7-én fog megjelenni, és 500 számozott példányra lesz korlátozva. A PartySan Open Air résztvevői tartsák nyitva szemeiket: a 7”-s színes bakelit verzió csupán 100 példányban lesz elérhető kizárólag a fesztivál Cudgel sales standján.

A „Lucifer Has Spoken” borítója Paolo Girardi munkája, aki részletes, Hieronymous-Bosch-ihlette borítójairól híres az Inquisition, Power Trip és más bandák kiadványain. A bakelit artworkje egy hatalmas darab kisebb része, mely az album közeledtével kerül majd bemutatásra.

FIRESPAWN tagok:
LG Petrov – ének
Fredrik Folkare – gitár
Victor Brandt – gitár
A. Impaler – basszus
Matte Modin – dob

FIRESPAWN Online: www.facebook.com/firespawnofficial

Kapcsolódó cikkek

FIRESPAWN – Abominate

Georgius

Firespawn Interjú

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek