Hírek

A francia Tentation leszerződött az Infernö Records kiadóhoz!

A ’80-as évek francia heavy metál tradíciója tovább él!

Infernö Records közleménye:
Büszkén és nagy izgalommal jelentjük be a legújabb hozzánk szerződött bandát! Igen, valóban nincs túl sok francia banda még a névsorunkban, de ez az egy csapat olyan hihetetlen, hogy egyszerűen nem hagyhattuk ki őket!
Igazán lenyűgözött minket ez a 2012-ben alakult fiatal banda, mely az old school heavy metál ütős dózisát szolgáltatja a tökéletes ’80-as évekbeli francia heavy metál tradícióban – főként azért persze, mert franciául énekelnek! Zeneileg pedig erősen ajánljuk őket az olyan bandák rajongóinak, mint a korai IRON MAIDEN, MERCYFUL FATE, VENOM, ADX, SORTILEGE, csak hogy párat említsünk.
A banda neve TENTATION, a sorait pedig Patrice (ének), Guix (basszus), Guillaume (gitár) és Laurent (dob) erősíti.

A banda épp most fejezi be első kiadványának munkálatait, mely egy hat számból álló mini-album lesz, amin a francia H-BOMB „Double-Bang” számának feldolgozását is hallhatjuk.
A CD és kazettás verziók az INFERNÖ Records kiadón keresztül látnak majd napvilágot.
A francia IMPIOUS DESECRATION Records (www.impiousdesecration.com) jóvoltából az anyag bakelit verzión is hallható lesz!

Az első számot „L’Epreuve Du Sang” meghallgathatjátok online: https://soundcloud.com/infernorecords666/tentation-lepreuve-du-sang

További infó a bandáról:
www.facebook.com/tentationfrance
www.tentationfrance.bandcamp.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek