Hírek

A Gentlemans Pistols lemezszerződést kötött a Nuclear Blast kiadóval!

Az angliai GENTLEMANS PISTOLS rifferei egy ideje már kavargatják az underground színteret züllött szövegeikkel, dallamos groove-jaikkal és általános yorkshire-i rock ‘n’ roll lazaságukkal.

A 2003-ban trióként alakult banda karrierje során több tagcserén is átesett, mostanra pedig négytagú csapatként állapodtak meg, mellyel ősszel ki is adják legújabb művüket a Nuclear Blast által.

A banda így kommentálta a hírt:

“A GENTLEMANS PISTOLS örömmel jelenti be harmadik albuma, a »Hustler‘s Row« Nuclear Blastes kiadását. Az album felvételei James Atkinson énekes/gitáros által készültek a  bradfordi Mutiny Studiosban, és a banda majd’ öt évnyi élményeit tükrözi: jó idők, rossz idők, unalom, izgatottság, szívfájdalom, frusztráció, és csoda.

Az albummal olyan lemezt akartunk alkotni, melyet mi magunk is szívesen hallgatunk; egy súlyos de dallamos, intenzív de fülbemászó, átgondolt de rakoncátlan anyagot. Semmirekellőknek és romantikusoknak, úriembereknek és szélhámosoknak egyaránt való.ˮ 

A GENTLEMANS PISTOLS legutóbbi, »At Her Majesty’s Pleasure« című albuma 2011-ben jelent meg a kritikusok elismerésére, azóta pedig a banda olyan brit és nemzetközi fesztiválokon lépett fel, mint a DesertfestHammerfestLong Division vagy a japán Fuji Rock fesztivál, korábban pedig olyan bandák társaságában turnéztak, mint a WITCHCRAFTLEAF HOUND és a PENTAGRAM.

A GENTLEMANS PISTOLS:

James Atkinson – ének/gitár
Bill Steer – gitár
Stuart Dobbins – dob
Robert Threapleton – basszus

www.gentlemanspistols.co.uk I www.facebook.com/pages/Gentlemans-Pistols/340601796105?fref=ts

Kapcsolódó cikkek

A Gentlemans Pistols bemutatja ‘The Searcher’ című új számát online

KMZ

A Gentlemans Pistols felfedi a „Hustler’s Row” borítóját és számlistáját!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek