Hírek

A Greyhaze Records kiadja a Vulcano Bloody Vengeance albumának remasterelt változatát

A Greyhaze Records hamarosan előássa a brazil death metál úttörő VULCANO banda 1986-os teljes albumát, a Bloody Vengeance-t.

Az 1980-ban alapult VULCANO többek szerint az első brazil, sőt, első dél-amerikai banda, mely extrém metált kezdett játszani – olyan bandák számára voltak hatással, mint a SEPULTURA és a SARCOFAGO. A VULCANO black, thrash és death metál ősi keverékét hozta, mely szikraként lobbantotta be a ’80-as évek underground metál közösségét.

Az egyik legfontosabb dél-amerikai extrém metál albumnak tartott Bloody Vengeance a fanatikusok új generációja számára is elérhető lesz. A teljesen remasterelt és feljavított albumot egy DVD is kíséri, melyen az 1986-os Festival Da Morte koncertfelvételei láthatóak. A Greyhaze Records hatlapos digipak CD/DVD-ként adja ki eme kultikus remekművet május 18-án.

A VULCANO az újrakiadást az idei Maryland Deathfesten ünnepli. A MDF-es fellépés a banda legelső koncertje lesz amerikai földön. Mivel más egyesült államokbeli fellépés nincs a láthatáron, így úgy tűnik a MDF XIII lesz az egyetlen lehetőség, hogy a VULCANO-t az Egyenlítőtől északra láthasd.

A Bloody Vengeance elérhető a store.greyhazerecords.com oldalon.

Dominios of Death
Spirits of Evil
Ready to Explode
Holocaust
Incubus
Death Metal
Voices from Hell
Bloody Vengeance

www.facebook.com/vulcanometal

Kapcsolódó cikkek

VULCANO – Stone Orange

Georgius

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek