Hírek

A Hammer és EDGE Records 25 kiadványa szerepel a Mahasz Top 40 heti listáján

25 saját kiadvánnyal szerepelt a héten a Mahasz Top 40 listán az ország legnagyobb rock és metal zenét népszerűsítő kiadói, a Hammer Records és az EDGE Records.

Top 40 album-, DVD- és válogatáslemez-lista:
bit.ly/2IGCSEQ

Bár a hírek a fizikai hanghordozók hanyatlásáról szólnak, úgy látszik akinek a halálhírét keltik – sokáig él, mégis még nekünk is döbbenetes látvány a 2019 / 15. heti hivatalos Mahasz TOP 40-es eladási lista, melyen 25 pozícióban vannak az általunk kiadott és terjesztett albumok – természetesen az Ossian tarolta a legnagyobbat A Reményhozóval, a megjelenés napján már az előrendelések alapján biztos volt a platina lemez és még friss Ákos koncertkiadványt is sikerült befognunk ezúttal. Az új lemez mellett további 19 régebbi Ossian kiadványt is újra a toplistára húzott magával az új album. Az EDGE Records istállóba most visszatért Junkies bronzérme is aranyat érhetett volna egy csendesebb időszakban, náluk is felkerült a listára két korábbi kiadvány, illetve továbbra is előkelő helyen az Arénában teltházas koncertet adó Karthago “Együtt 40 éve!!!” című jubileumi albuma, és a rettenetesen erős mezőnyben is listára került immár tizenhatodik alkalommal a Dorothys lányok már nem is annyira friss, “Tessék!” című lemeze. Ez a két album is már aranylemez – a Karthago évtizedes kihagyás után, a Dorothy pedig először kapta meg ezt az elismerést a közönségtől. Egyetlen üröm az örömben, a rádiós játszási listák és az eladási listák között tátongó szakadék.

A zenekaraink és az albumok készítésében résztvevő hangmérnök, klipkészítő és grafikus barátaink mellett, ezúttal a saját csapatunkat is meg kell említsem, emberfeletti melót végzett el a Hammeres csapat.

Kiadóink számára megállás továbbra sincs, már ki is küldtük a friss, Terápia című Moby Dick lemezt, és úton van a régen várt Nagyferó és a Beatrice megjelenés is!

Kiadóink Facebook oldalai:
www.facebook.com/HammerRecordsHungary/
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/
www.facebook.com/NailRecordsHungary/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek