Hírek

A Hammerheart Records bejelenti a legendás Mystifier banda klasszikus black metál „Wicca” albumának ultimate deluxe kiadását!

2015. június 26-án a Hammerheart Records kiadja a három tervezett deluxe album első példányát, mely a legendás black metálos Mystifier debütáló „Wicca” albuma lesz, ami eredetileg 1992-ben jelent meg a Heavy Metal Maniac Records gondozásában.
A deluxe digipack CD csomag két lemezt tartalmaz, egyiken a teljesen remasterelt „Wicca„, másikon pedig az eredeti 1992-es, a „T.E.A.R. (The Evil Ascension Returns)” nevű 7” EP-vel bónuszként!

A bakelit kiadás (rajta a remasterelt albummal) áttetsző zöld bakeliten (100 példányra korlátozva, kizárólag a Hammerheart Records webshopon keresztül) és általános fekete bakeliten lesz kapható, teljesen felújított artworkkel 180 grammos Audiophile High Quality lemezen, és egy kis meglepetéssel.

Augusztusban jön a „Goëtia”, szeptemberben pedig a „The World Is Good That Who Made It Doesn’t Live Here”, hasonló kezeléssel!

A live album (DVD-vel) és a teljesen új lemez már készülőben! 2016 februárjára a banda turnéval is készül.
A Mystifier Brazíliában alakult 1989-ben, és a Sarcofago, régi Sepultura és Holocausto bandákhoz hasonlítható az extrém brazil szcéna egyik alappilléreként. Manapság a Mystifier egy kultikus banda, mely klasszikusait játssza a sötét légiók számára, akik még mindig áldoznak a Blasphemy, Sarcofago és Beherit oltárán.

Old school black metál fanatikusok, örvendjetek a Mystifier dicsőségének!

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Mystifier – „Wicca” Reissue Reissue Out Now on Greyhaze Records

KMZ

Hot News: Mystifier – „Wicca” Reissue Streaming in Full at Decibel Magazine

KMZ

Hot News: Mystifier Streaming New Track on Apochs.net

KMZ

Hot News: Legendary Brazilian Black Metal band Mystifier signs licensing deal with Greyhaze Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek