Hírek

A Hammerheart Records bejelenti együttműködését a Sig:Ar:Tyr nevű epikus pogány metál bandával!

A kanadai Ontario állam Londonjából származó SIG:AR:TYR Daemonskald agyszüleménye, mely 2010-ben jött világra a “The Stranger” című demóval. A pogány/viking jégvilágok ihlette, és ősi istenségek előtt tisztelgő Daemonskald lépésről lépésre építette fel hírnevét.

Az évek során Daemonskald és a Hammerheart Records tartotta a kapcsolatot, és három fantasztikus nagylemez kiadása után (melyek túl jók, hogy mélyen az undergroundba temetve maradjanak) mindkét fél úgy döntött, hogy eljött a közös munka ideje!

Daemonskald az együttműködésről:
„Nagyon izgatott vagyok a Hammerheart Records kiadóval közös munkával kapcsolatban. Hosszú történetük van a pogány és viking metál terén, és remélem, hogy régóta várt új albumom kiadásával ez a hagyaték nem fog megtörni. Az első kiadók között voltak, akik megkerestek karrierem legelején 2003-ban, most pedig a közös munkával a kör bezárul.”

Az alábbi három klasszikus CD kerül majd felújításra és újrakiadásra:
“Sailing the Seas of Fate” 2005
“Beyond the North Winds” 2008
“Godsaga” 2010

A Hammerheart Records felel majd a már készülő új album kiadásáért is, melynek címe “Northen”, és 2015 végére/2016 elejére várható.

A SIG:AR:TYR stílusa egyedi, de el fogja nyerni a Bathory epikus korszakának (Hammerheart/Twilight Of The Gods) és a Falkenbach rajongóinak tetszését is. Biztosan gondolkodsz: hogy-hogy nem hallottál még erről a kiváló bandáról? Tényleg olyan jó mint ahogy leírják? Ez csupán azért van, mert Daemonskald eddig mindent egymaga csinált… együtt viszont kilépnek a homályból!

www.sigartyr.com
www.facebook.com/SIGARTYR

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek