Hírek

A Hate Eternal bemutatja új számát

A HATE ETERNAL bemutatja ‘Infernus‘ című várva várt új albumának címadó dalát a Blabbermouth által: http://bit.ly/1gbZaMR. Az album tervezett kiadása augusztus 21.

Az amerikai death metál legendák korábban már bemutatták az ‘Infernus‘ lenyűgöző borítóját, melyet az ismert művész, Eliran Kantor (TESTAMENT, ICED EARTH, SODOM) készített. A borítófestmény és a tracklist is megtekinthető lentebb.

Az ‘Infernus‘ felvételei Erik Rutan Mana Recording stúdiójában készültek. A felvételekkel kapcsolatban a basszusgitáros/énekes így nyilatkozott: „Teljes eksztázisban vagyunk az új album felvételeinek eredményeivel kapcsolatban. Nagyon keményen dolgoztunk, hogy ezek a dalok jól tükrözzék a HATE ETERNAL és tagjainak múltból a jelenbe tartó útját. Az album megírása egy hosszú és fáradtságos folyamat volt. Hatalmas mennyiségű elhivatottság, vér és verejték kellett, hogy az album beérjen. Kifejezetten büszkék vagyunk a kreatív végeredményre, és izgatottak a HATE ETERNAL véleményünk szerint eddigi legerőteljesebb anyagának kiadásával kapcsolatban. Most pedig eljött az idő mindezt életre hívni! Olyan album jön, melyet hallgatóink és támogatóink biztosan értékelni fognak. Személy szerint számomra fontos mérföldkövet is jelez, hiszen a HATE ETERNAL 15 éve kezdte első albumának felvételeit, valamint a Mana Recording Studios is ekkor született. Alig várjuk, hogy hallhassátok az albumot!

A HATE ETERNAL nevű tomboló death metál bestia az extrém metálos Erik Rutan agyszüleménye. Az Egyesült Államokban ez a stílus lényegében egy az egyben Floridához, azon belül is a Tampa-öbölhez kötődik. Svéd kollegáikhoz képest sokkal technikásabb death metált alkottak a ’80-es évek közepén a thrashből kiemelkedve, úttörőik pedig az olyan legendás bandák voltak, mint a DEATH, OBITUARY, és MORBID ANGEL. Míg sok első képviselőjük kísérleti utakra indult, a HATE ETERNAL hű maradt az eredeti recepthez, folyamatosan egyre kijjebb tolva ezen extrém stílus határait. A floridai St. Petersburgban 1997-ben alapított banda hűen tartja életben a death metál lelkületet, ahogyan azt hatodik, ‘Infernus’ című nagylemezük is demonstrálja. A HATE ETERNAL négy év óta első albuma a megszokott, hipersebességű és szédítően ádáz támadást hozza széleskörű dinamikával és csonttörő brutalitással megspékelve. A HATE ETERNAL a legjobb minőségű extrém zenék példáját szállítja. Kétség sem fér hozzá, hogy az ‘Infernus’ sokak szerint majd 2015 egyik legjobb death metál albuma lesz!

Tagok:
Erik Rutan: ének, gitár
J.J. Hrubovcak: basszus, háttérvokál
Chason Westmoreland: dob

www.facebook.com/Hate.Eternal

Kapcsolódó cikkek

A Hate Eternal bemutatja új számát

KMZ

Hate Eternal – Első dalpremier az Infernus című albumról!

KMZ

A Hate Eternal felfedi új albumának címét és kiadási dátumát

KMZ

Hate Eternal bemutatja új dobosát

KMZ

Hate Eternal leszerződött a Season of Misttel

KMZ

Hot News: Hate Eternal Bassist Reveals Another New Tune From Forthcoming Christmas Album

KMZ

Hot News – Hate Eternal: Music video for 'Lake Ablaze' now live on Noisecreep

KMZ

Hot News – Hate Eternal: Kicks off North American tour with Origin today in Austin, TX!

KMZ

HATE ETERNAL – Phoenix Amongst The Ashes

Dr. Feelgood

Misery Index, Hate Eternal, Psycroptic, Beneath The Massacre – Koncertbeszámoló

Davkov

HATE ETERNAL – Fury & Flames

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek