Hírek

A Horda visszatért

Az Akela egykori gitárosának, Pavelka Gyuszinak a zenekar visszatért a tetszhalál állapotából és újra köztünk van. Átmeneti időszakot követően új felállással, de komoly elszántsággal tért vissza az öttagú Horda. Az alakulatba visszatért az egykori alapító énekes Both András (m.w.s., Bloodiest), de itt folytatja az egykori Angelus dobos Kirschner Kolos és Pusztai Károly (Földrengés) gitáros is.

Természetesen az elmúlt egy év sem tétlenséggel telt a zenekar háza táján, hanem a koncertprogramot csiszolgatták, hogy az ősszel és a télen senkinek se görbülhessen panaszra a szája Horda koncerteken.

Legközelebb most pénteken a DürerKert-ben lesznek láthatók a Fucktoberfesten. A csapat közben újranyomta a bemutatkozó lemez énektémáit is a Denevér Stúdióban, hogy mindenki jól felkészülhessen a koncertekre. Akit érdekel a felvétel, a csapat bandcamp oldalán belehallgathat a számokba, és akár el is mondhatja a véleményét a hallottakról a facebook oldalunkon. A csapat idén már többet nem lesz Pesten, úgyhogy aki egy jó kis 2000-es éveket idéző modern metal döngölésre vágyik, ne hagyja ki a Fucktoberfestet.

Infó: facebook.com/hordamusic

Kapcsolódó cikkek

Új Horda EP

KMZ

Horda – elkészült a klip az Elegy-re

KMZ

HORDA – Tíz Élet

KMZ

Horda Interjú

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek