Hírek

A HornsUp.fr bemutatja a Kraanium „Acid Cumbustion” című számának exkluzív premierét

A norvég slam királyok alkotta Kraanium a HornsUp.fr oldalon mutatja be az „Acid Cumbustion” című számot. A banda Comatose Music kiadó által közelgő Chronicles of Perversion című albumáról való „Acid Cumbustion” a Kraanium azon képességét mutatja be, mellyel képesek fülbemászó, mégis erőszakra buzdító dalokat alkotni, melyek akár új standardot is állíthatnak a brutális death metálnak.  Az „Acid Cumbustion” exkluzív premierjét ITT nézheted meg.

A Comatose Music szeptember 18-án adja ki a Chronicles of Perversion című albumot – előrendelés: www.comatosemusic.com.

A Slam barátai, örvendjetek! A Comatose Music és a beteges norvég Kraanium újra szövetségre lép következő véres romlottságukhoz: a torz és groteszk dílerek új anyagának címe Chronicles of Perversion. A Kraanium 2001-es alapítása óta sorban a negyedik nagylemez lesz ez, rajta 11 számnyi gyomorforgató, színtiszta belső brutalitással, ahogyan azt csak ők tudják megalkotni. A banda továbbra is a slam műfajt testesíti meg, ez a kiadvány pedig az eddigi legerőszakosabb pogózós anyagának ígérkezik… nem gyenge idegzetűeknek!

„A ‘Chronicles of Perversion’ egy betegesen, elmezavarodottan szórakoztató album, amire újra is újra csak slammelni akarsz.” – Metal Gallows

„…az év egyik legjobb death metál albumának ígérkezik.” – Headbang Or GTFO

www.facebook.com/kraaniumslam

Kapcsolódó cikkek

A Comatose Music szeptember 19-ét tűzi ki a slamben utazó norvég Kraanium – Chronicles of Perversion című albumának megjelenési dátumaként!

KMZ

Hot News: Kraanium – To Release Post Mortal Coital Fixation On May 22nd Via Comatose Music

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek