Hírek

A kanadai Vesperia bejelenti felvételek kezdetét és turnéterveiket

Félévnyi viszonylagos elvonulás után a kanadai epikus metál kvartett, a VESPERIA nemrég bejelentette a csatasorba való visszatérését egy hordányi friss hírrel!

Miután nemrég bejelentették a banda új felállását a tehetséges fiatal dobos Dylan Gowan (Lawrence Gowan fia) csatlakozása után, valamint új logójukat is, a VESPERIA következő havi stúdióba vonulására készül rövid EP / Mini CD-jük felvételeihez, mely a 2013-as AN OLDEN TALE folytatása lenne.

Két vadonatúj eredeti dalt fogunk felvenni amiket élőben és próbákon játszottunk a tavalyi év nagy részében, valamint egy speciális feldolgozását egy jól ismert norvég klasszikus zenének. Tudjuk, hogy egyikünknek sincsen számottevő norvég öröksége, de nagyon szeretjük ezt a dalt és szeretnénk megmutatni a saját verziónkat ” mondta a banda frontembere, Morgan Rider.

A közelgő EP címe ‘The Iron Tempest EP’ lesz, és körülbelül 18-24 perc hosszú lesz. A hangmérnöki munka Ryan Bovaird (a kanadai Hallow’s Die melodeath banda frontembere) kezeiben lesz.

A VESPERIA továbbá fel fog lépni különleges koncerteken szerte Kanadában március és április folyamán. Ezek a fellépések meg fogják mutatni a VESPERIA markáns új élő show-it valamint a teljes repertoárjukból válogatott dalokat.

A koncert dátumok:

February 27th – Toronto, ON @ Rancho Relaxo
March 6th – Toronto WACKEN BATTLE @ Bovine Sex Club
March 7th – Oshawa, ON @ The Atria
March 13th – Montreal, QC @ Piranha Bar
March 14th – London, ON @ The APK
April 17th – Kingston, ON @ Overtime
April 18th – Belleville, ON @ Belle Pub

*TOVÁBBI KONCERTEK VÁRHATÓK*

Turnéinfó, letöltések és egyebek a banda hivatalos oldalán: http://vesperiametal.com.

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek