Hírek

A Karisma Records leszerződött a Prog. rocker Magic Pie bandával

A Karisma Records kiadó szerződést kötött a norvég prog rocker MAGIC PIE bandával, melynek negyedik teljes albumát május 25-én adja ki. Az új albumon kívül, melyről további információ hamarosan várható, a Karisma kiadja a banda előző három albumát – a 2005-ös „Motions of Desire”, a 2007-es „Circus of Life” és a 2011-es „The Suffering Joy” még ez éven várható CD formátumban, és most először bakeliten is.

A 2001-ben a norvég Moss városában alakult MAGIC PIE alapvető névvé vált a világ prog rajongói számára a klasszikus prog és hard rock műfajok keverésével létrehozott zenéjével, melyet olyan bandák ihlettek, mint a SPOCKS BEARD, DREAM THEATER, GENESIS, PINK FLOYD, THE FLOWER KINGS, TRANSATLANTIC, KANSAS, DEEP PURPLE, YES stb.

A MAGIC PIE felállásában ott van a zeneszerző/producer Kim Stenberg gitáron és vokálon, a dalszövegíró/zeneszerző Eirikur Hauksson éneken és gitáron, Eirik Hanssen vokálon és gitáron, Jan Torkild Johannessen a dobok mögött, Erling Henanger billentyűs/háttérvokálos és Lars Petter Holstad basszusgitáron és háttérvokálon. Ez a felállás a biztosíték a tapasztalat és a szenzációs zenészmesterség keverésére, melyből epikus prog rock születik csúcsminőségű vokális harmóniával.

További MAGIC PIE infó a banda weboldalán: http://www.magicpie.net/ vagy Facebook oldalán https://www.facebook.com/magicpieband


Magic Pie Website: http://www.magicpie.net/
Magic Pie on Facebook: https://www.facebook.com/magicpieband
Magic Pie on YouTube: https://www.youtube.com/user/KimStenberg1975

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek