Hírek

A Killer felfedi a ‘Monsters Of Rock’ album artwork-jét, számlistáját, kiadási dátumait, + klip elérhető

A belgiumi KILLER metálbanda május 21-én adja ki “Monsters Of Rock” című új albumát a Mausoleum Records által. Borító és a címadó ‘Monsters Of Rock‘ szám megtekinthető lentebb.

https://youtu.be/TgFn11sFz74

A KILLER már 35 évnyi “We-take-no-prisoners” keményen ütő hard rock metált ünnepel! A KILLER hetedik, “Monsters Of Rock“ című albumával tér vissza. A Shorty és Vanne dobos által gyártott album egy erőteljes csapás, folytatva a “Ready For Hell“, “Wall Of Sound” és “Shock Waves“ klasszikus hagyományait. A ’80-as évek szellemében a power-trió 2015 technikai tudásával folytatta a felvételeket – a hard rockin’ heavy metal nem is lehetne ennél jobb!

Számlista:

01. Monsters Of Rock
02. No Exception To The Rule
03. Shotgun Symphony
04. Back To The Roots
05. No Way Out
06. Danger Zone
07. Firestorm
08. Deaf, Blind And Dumb
09. Forever Metal
10. Children Of Desperation
11. Hold Your Head Up High
12. Making Magic
13. The Reactor
14. Rock City
15. Fake

A KILLER:

Shorty – ének és gitár
Jakke – ének és basszus
Vanne – dob és háttérvokál

1980-as évekbeli kezdetüktől fogva a triót ezernyi hűséges rajongója követte a világ körül. Első három albumuk, a “Ready For Hell”, “Wall Of Sound” és különösképp a “Shockwaves” sokak által kapott elismerő szavakat, rányomva bélyegét a ’80-as évek heavy metál remekműveire. A ’80-as évek közepére a banda neves fesztiválokon lépett fel, szerte Európában koncertezett, és Tokiótól Rio de Janeiro-ig, és Moszkvától New Yorkig rengeteg albumot adott el. Egy említésre méltó csúcs egy lengyelországi, 1986-os turné volt, ahol a koncertek alatt nem kevesebb, mint 10 000 rajongó előtt játszottak minden este.

A Killer negyedik,Fatal Attraction” című albuma, melyre a rajongók már öt éve tűkön ülve vártak, egy újabb siker volt. 1991-re viszont a grunge zene hódította meg a világot, a Killer pedig (akkor kvartettként) egyet visszalépett. Később még ugyanabban az évben az alapító tag, Shorty gitáros/énekes kiadott egy szóló albumot “Too Wild To Tame” címmel vezetékneve alatt: Van Camp. Az album hangzása teljesen Killer volt. 2002 májusában egy újjáalakult Killerhöz csatlakozott Doro (Warlock), Ostrogoth és Crossfire, headlinerként a teltházas Mausoleum Records 20. évfordulós koncertjén. Az elsöprő siker a “Broken Silence” felvételéhez vezetett, melyen nagyszerű himnuszok találhatóak, és elsőként a banda történetében: billentyűs hangszerek. A 2005-ben következő “Immortal” újra Shorty védjeggyé vált gitárhangzását mutatta be hangsúlyosan.

www.facebook.com/groups/398215435231
www.4-killer.be

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek