Hírek

A Knight Area bejelenti első DVD kiadványuk címét és borítóját

A prog-rockos holland Knight Area bemutatja első live DVD-je címét és artworkjét. A „Hyperlive” felvételei áprilisban készültek a lengyelországi Katowicében, ahol a csapat a brit Arena banda előtt lépett fel. A srácok első élő DVD-je 2015. november 13-án fog megjelenni a Metal Mind Productions gondozásában.

Az album borítója annak a Gustavo Sazes nevű illusztrátornak a munkája, aki együtt dolgozott már a Kamelot, Morbid Engel Amaranthe vagy Gus G csapatokkal is. További infó: http://cargocollective.com/gustavosazes

Pieter Von Hoorn így kommentálta a DVD-t az egyik közösségi média oldalon: “Tegnap este nézhettünk bele először a Knight Area ‘Hyperlive’ DVD-jébe. Le voltunk nyűgözve, az anyag messze meghaladta minden elvárásunkat. A Metal Mind Productionös srácok nagyszerű munkát végeztek! A hangzás és a képek is fantasztikusak.”

A Knight Area egy holland progresszív rockbanda, melyet 2004-ben alapítottak a Klazinga fivérek, Joop és Gerben. A banda szimfonikus és neo-progresszív gyökerekkel rendelkező rockot játszik. Zenéjük több műfajt ötvöz dallamos billentyűkkel és gitárszólamokkal, a dinamikus dalok pedig a balladáktól egészen a rockosabb és metálosabb darabokig terjednek. 2014-ben a banda kiadta “Hyperdrive” című ötödik nagylemezét. Az album keverése Joost van den Broek (After Forever, Ayreon, Star One) munkája, Arjen Anthony Lucassen (Ayreon, Star One) pedig vendéggitárosként tűnik fel az egyik számon. 2015 áprilisában a banda először lépett fel Lengyelországban az Arena (UK) csapat felvezetőjeként. Az egyik koncertet a Metal Mind Productions rögzítette.

Knight Area – tagok:

Mark Smit – ének
Gerben Klazinga – billentyűk
Mark Bogert – gitár
Peter Vink – basszus
Pieter Van Hoorn – dob

Knight Area – hivatalos weboldal: http://www.knightarea.com/

Kapcsolódó cikkek

A Knight Area bemutatja első DVD kiadványuk hivatalos trailerét

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek