Hírek

A Knight Area bemutatja első DVD kiadványuk hivatalos trailerét

A Knight Area nevű holland prog-metál banda november 13-án kiadja első live DVD-jét. A „Hyperlive” áprilisban került felvételre a lengyelországi Katowicében, ahol a banda a brit Arena supportja volt. A Metal Mind Productions YouTube csatornáján megtekinthető a hivatalos előzetes.

A DVD borítóját Gustavo Sazes alkotta, akit a Kamelot, Morbid Engel Amaranthe vagy Gus G előadókkal közös munkájáról ismerhettek.

A Knight Area egy holland progresszív rockbanda, melyet 2004-ben alapítottak a Klazinga fivérek, Joop és Gerben. A banda szimfonikus és neo-progresszív gyökerekkel rendelkező rockot játszik. Zenéjük több műfajt ötvöz dallamos billentyűkkel és gitárszólamokkal, a dinamikus dalok pedig a balladáktól egészen a rockosabb és metálosabb darabokig terjednek. 2014-ben a banda kiadta “Hyperdrive” című ötödik nagylemezét. Az album keverése Joost van den Broek (After Forever, Ayreon, Star One) munkája, Arjen Anthony Lucassen (Ayreon, Star One) pedig vendéggitárosként tűnik fel az egyik számon. 2015 áprilisában a banda először lépett fel Lengyelországban az Arena (UK) csapat felvezetőjeként. Az egyik koncertet a Metal Mind Productions rögzítette.

Knight Area – tagok:

Mark Smit – ének
Gerben Klazinga – billentyűk
Mark Bogert – gitár
Peter Vink – basszus
Pieter Van Hoorn – dob

Knight Area – hivatalos weboldal: http://www.knightarea.com/

Kapcsolódó cikkek

A Knight Area bejelenti első DVD kiadványuk címét és borítóját

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek