Hírek

A Kronos betekintést enged új albumába – a francia death metálosok a No Clean Singing oldalon hallhatóak, az előrendelés elindult

Arisen New Era a címe annak a teljes albumnak, melyet a KRONOS nevű francia death metál légió és friss Unique Leader kiadós zenekar fog hamarosan kiadni. Az ősi civilizációk isteneit gyakran szövegeikbe foglaló KRONOS olyan magas fokú dinamizmussal szakítja be a dobhártyákat, melyre rajtuk kívül csak pár banda képes. A David Potvin által a franciaországi Dome Studiosban (Lyzanxia, Arcania, Under The Abyss, stb.) felvett, kevert és masteringelt kilenc számos Arisen New Era a technikás death metál barbárság izzó kiáltványa, melynek borítóját Pierre Alain (Withering Soul, Silentlie, Cyrax, stb.) alkotta.

Kifejezetten örülünk, hogy közelgő albumunk a Unique Leader Records neve alatt fog megjelenni„, nyilatkozta a banda. „Tökéletes választás a KRONOS számára, mivel a kezdetektől fogva hatalmas rajongói vagyunk kiadott anyagaiknak. Büszkék vagyunk, hogy mi következünk a listán. Az Arisen New Era kétség kívül a banda legsikeresebb albuma lesz. A riffek még inkább erőteljesek, technikásak és dallamosak az előző anyagokhoz képest. Minden dal saját identitással bír, a banda epikus oldala pedig hangsúlyosabb, mint valaha – mindez egy minőségi gyártással lett megtoldva. Már nagyon várjuk a megjelenést, és az új dalok koncerten való előadását!

A következő hónap végére tervezett anyag első hivatalos porcióját a No Clean Singing dobhártya-gyilkosai mutatják be az ötödik szám, a „Klymenos Underwrath” dalszöveges videójának formájában, hozzátéve: „A ‘Klymenos Underwrath’ a pusztítás reinkarnációja – a gyorstüzelésű dobok basszusmeghajtású, mindent elsöprő támadása, melyet a repeszként süvítő riffek és a forrongó gitárszólók támogatnak egy jó adag bestiális hörgéssel megtoldva. És igen, hallható benne egy egzotikus keleti dallam is, mely által a szám olyan karaktert kap, ami mélyen a füledbe mászik.”

A pusztításba ITT kóstolhatsz bele.

Az idő görög istenétől, Zeusz apjától, Kronosztól kölcsönzött nevével a KRONOS több mint 15 éve született Elzász-Lotaringia északkeleti részének egy kis városában. A banda hamar nevet szerzett magának a harmónia és erőszak puszta zenei egységével. Több személyi változás és zenei kísérletezés után az égzengés elkövetői első demójukat 2000-ben vették fel, majd a következő évben kiadták saját gyártású, Titan’s Awakening című debütáló lemezüket, mely szerződést hozott nekik a francia Warpath Records kiadóval. 2001 végére a Titan’s Awakening újra a világra lett eresztve, ezúttal a Deather (Gurkkhas, Vital Remains, Angel Corpse) által tervezett vadonatúj borítóval, valamint egy vizuálisan felzaklató füzettel. A KRONOS később az Avulsed Dave Rottenjének Xtreem Music nevű spanyol kiadójához szerződött következő két teljes albuma kiadására. A második, Colossal Titan Strife nevű album 2004-ben lett az underground közönség elé tárva, mely a kritikusok dicséretét is elnyerte.

KRONOS elérte, hogy minden számba tonnányi kreativitás kerüljön, és aligha fogod ugyanazt a riffet kétszer hallani.” A harmadik, The Hellenic Terror című kreálmány 2007 áprilisában emelkedett ki a hullámokból, és tanúvallomásként szolgált a banda tehetséges játékához és eredetiségéhez. A Metal Crypt által írt majdnem tökéletesre értékelt kritika szerint „a KRONOS egyike azon kevés death metál bandáknak, melyek egyszerre melodikusak és brutálisak, megtartva pokolian fülbemászó riffjeiket és szólóikat. Mindenképpen kötelező darab a death metál rajongóinak.”

Az Arisen New Era kiadása 2015. július 24-re várható a Unique Leader Records által. Előrendelés ITT.

http://www.facebook.com/KRONOS

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek