Hírek

A Lamb Of God kiadja az ‚Overlord‘ hivatalos videoklipjét!

Az amerikai LAMB OF GOD nevű banda várva várt, sorban hetedik albuma »VII: Sturm und Drang« címmel fog megjelenni 2015. július 24-én a Nuclear Blast Entertainment gondozásában, akikkel a csapat Észak-Amerikán kívül teljes lemezszerződést kötött.

A LAMB OF GOD most kiadta vadonatúj, ‚Overlord‘ című számának hivatalos videoklipjét, mely megtekinthető az alábbi linken: http://smarturl.it/OverlordVideo. Az ‚Overlord’ rendezője Jorge Torres-Torres volt.

Az ‘Overlord’ szám a híres LAMB OF GOD hangzás új megközelítése, melyet sokan a lemez legegyedibb és legváltozatosabb trackjének tarthatnak. Az ‘Overlord‘ kivételesen tiszta éneket hallat, melynek szövegét Randy Blythe énekes írta, a videóban pedig saját koncepcióját láthatjuk.

“Már sok éve vágyam, hogy egy kamera közvetlenül az agyamra legyen kötve, amin keresztül mindenki láthatja azokat az ötleteket film formájában, amik a lelki szemeim előtt jelennek meg” kezdi Blythe“Bár ez egyértelműen lehetetlen (ami valószínűleg egy jó dolog – sok mindent szórakoztatónak találok, ami másnak talán annyira nem lenne az), de az ‘Overlord’ videója megközelíti ezt a vágyamat. Én magam álltam elő az ötlettel, Jorge (a rendező) pedig átvette a koncepciómat, hozzátette saját ötleteit, és átültette a „mentális forgatókönyvemet” egy illően sötét vizuális narratívába, mely egy hasonlóan remek élmény számomra.

A számot az önimádat veszélyeiről írtam szemellenzős és egyre zavaróbb méreteket öltően „mindent-rögtön-nekem” kultúránkban; a klipben szereplő párhoz hasonlóan sokan nem látnak túl saját, relatíve apró gondjaikon, hogy láthassák a nagy képet: a világ nagyon nagy bajban van. Az, hogy rossz napod volt a munkában, veszekedtél a pároddal, vagy rossz fodrászt vagy pincért fogsz ki még semmilyen módon nem jelent vészhelyzetet. Néha a dolgok egyszerűen nem úgy alakulnak, ahogy akarjuk – törődj bele. Azok az emberek, akik csak saját problémáikat látják előbb-utóbb egyedül maradnák, mert senki nem akarja már hallgatni a hülyeségeiket – mindannyian ismerünk ilyeneket, akik folyton úgy nyavalyognak és panaszkodnak valami következmény nélküli dologról, mintha maga az apokalipszis jött volna el. Ez a dal ezeknek az embereknek szól.

Ja és igen – hogyha éppen az utcán flangálsz, és nézed a videót a hordozható gyűlöletgépeden (mobilodon), próbálj ne a forgalomba kószálni. Nem árt, ha tudod éppen merre jársz.”

A dalt most meghallgathatod a Spotify oldalon is vagy megvásárolhatod az alábbi helyeken:

A »VII: Sturm Und Drang« (különböző CD és bakelit kiadásként, valamint exkluzív csomagokban), rajta a ‚Still Echoes‘, ‚512‘ és ‚Overlord’ számokkal, már előrendelhető: A »VII: Sturm und Drang« előrendelése

A »VII: Sturm Und Drang« produceri és keverési munkáit ismét Josh Wilbur végezte, a hangmérnöki teendőket pedig WilburNick Rowe és Kyle McAulay látta el. A felvételek a kaliforniai NRG Recording Studiosban valamint a Suburban Soul Studiosban készültek.

LAMB OF GOD nyári turnéhelyszínek:

03.07. DK Roskilde – Roskilde Festival
05.07. D Roitzschjora – With Full Force Festival
24.09. BR Rio de Janeiro – Rock In Rio
25.09. AR Buenos Aires – Groove
27.09. CHI Santiago – SCL Festival

A LAMB OF GOD:

Randy Blythe – ének
Mark Morton – gitár
Willie Adler – gitár
John Campbell – basszus
Chris Adler – dob

www.lamb-of-god.com | www.facebook.com/lambofgod | www.nuclearblast.de/lambofgod

Kapcsolódó cikkek

Lamb of God, Kreator, Cattle Decapitation, Blood Incantation, Vended – Koncertbeszámoló

Steve

Közös headliner koncerttel érkezik Budapestre a Lamb of God és a Kreator; három amerikai különleges vendég csatlakozik hozzájuk!

KMZ

Slayer, Lamb Of God, Anthrax, Obituary – Koncertbeszámoló

Gyrsee

KME videók: Lamb of God, Cretus, Metal Allegiance, W.A.S.P., Månegarm, Feral, Sing Sing, Enforcer, Textures

KMZ

A Lamb Of God új számot mutat be: ‚Embers‘ km. Chino Moreno a Deftonesból!

KMZ

Lamb of God – 512 videoklip

KMZ

A Lamb Of God bemutatja új számát: ‚512‘!

KMZ

A Lamb Of God leszerződött a Nuclear Blast Entertainmenthez, új album júliusban, új szám online!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek