Hírek

A Lamb Of God új számot mutat be: ‚Embers‘ km. Chino Moreno a Deftonesból!

Az amerikai LAMB OF GOD várva várt hetedik nagylemeze »VII: Sturm und Drang« címen fog megjelenni 2015. július 24-én a Nuclear Blast Entertainment által, akikkel a banda Észak-Amerikán kívüli teljes lemezszerződést kötött.

Most a banda újabb száma hallgatható meg online: ‚Embers‘, melyben közreműködik a DEFTONES énekese Chino Moreno. Az ‚Embers‘ meghallgatása az alábbi linken lehetséges: http://smarturl.it/EmbersAudio

A német ROCK HARD magazinnak adott vadonatúj interjúban a LAMB OF GOD frontembere, Randy Blythe az alábbiakat fűzte a dalhoz: „Eredetileg két demó verziója volt a számnak. Az egyik a tipikus thrashes LOG stílusú, és a másik, ami végül az albumra került. Mark mindkét változatot elküldte nekem, és amikor hallgattam őket a fülhallgatóimon éppen a parton voltam, szörfözésre készülve. A második verzió az epikus végével egyszerűen lesöpört a lábamról. Csak egyetlen probléma volt: nem tudtam, hogy énekelném el az egyik részt. Itt ugrott be a képbe Chino, mert annak a bizonyos résznek a hangulata nekem teljesen a DEFTONES és a PALMS hangzást juttatta az eszembe. Pár héttel később találkoztunk Richmondban Markkal és a producerünkkel, Josh Wilburrel, akik rám néztek, és azt kérdezték: „Szerinted Chino énekelje ezt a részt?“ Komolyan mondom, ezek a srácok a gondolataimban olvasnak! Megmutattam Chinónak a számot, és mikor a DEFTONES Los Angelesben dolgozott az albumán, előjött egy passzoló dallammal!”

A »VII: Sturm Und Drang« (többféle CD és bakelit kiadásként, valamint exkluzív csomagokban), benne a ‚Still Echoes‘, ‚512‘, ‚Overlord‘ és ‚Erase This‘ számokkal már előrendelhető az alábbi linken: A »VII: Sturm und Drang« előrendelése

A »VII: Sturm Und Drang« gyártása és keverése ismét Josh Wilbur munkája, a hangmérnöki teendőket pedig WilburNick Rowe, és Kyle McAulay látta el. Az anyag a kaliforniai NRG Recording Studios és a Suburban Soul Studios stúdiókban készült.

LAMB OF GOD nyári koncertek:

24.09. BR Rio de Janeiro – Rock In Rio
25.09. AR Buenos Aires – Groove
27.09. CHI Santiago – SCL Festival

A LAMB OF GOD:

Randy Blythe – ének
Mark Morton – gitár
Willie Adler – gitár
John Campbell – basszus
Chris Adler – dob

www.lamb-of-god.com | www.facebook.com/lambofgod | www.nuclearblast.de/lambofgod

Kapcsolódó cikkek

Lamb of God, Kreator, Cattle Decapitation, Blood Incantation, Vended – Koncertbeszámoló

Steve

Közös headliner koncerttel érkezik Budapestre a Lamb of God és a Kreator; három amerikai különleges vendég csatlakozik hozzájuk!

KMZ

Slayer, Lamb Of God, Anthrax, Obituary – Koncertbeszámoló

Gyrsee

KME videók: Lamb of God, Cretus, Metal Allegiance, W.A.S.P., Månegarm, Feral, Sing Sing, Enforcer, Textures

KMZ

A Lamb Of God kiadja az ‚Overlord‘ hivatalos videoklipjét!

KMZ

Lamb of God – 512 videoklip

KMZ

A Lamb Of God bemutatja új számát: ‚512‘!

KMZ

A Lamb Of God leszerződött a Nuclear Blast Entertainmenthez, új album júliusban, új szám online!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek