Hírek

A Lay Siege új számot mutat be „hopeisnowhere” albumáról

Már két hét sincs a „hopeisnowhere”  európai kiadásáig, mely Anglia legsúlyosabb feltörekvő bandája, a LAY SIEGE által közeledik. Itt az idő új számuk, a Souldrinker bemutatására a Lifeforce Records kiadó általi első albumukról.

Az Anglia szívéből származó LAY SIEGE sajátosan súlyos hangzását maga kreálta. A northamptoni kvartett alapvető elemeket kever post- és sludge-metal behatásokkal, így megalkotva riff-orientált dalait szívvel és mélységgel. A 2010. januárjában alakult LAY SIEGE az “Obolus” mini-albummal debütált 2012-ben. A jó fogadtatást kapó hat számos EP friss hangzása és megközelítése miatt emelkedett ki. A csapat ezt hangsúlyozza első LIFEFORCE RECORDS-ös teljes albumán is – “hopeisnowhere”.

A lemezen bemutatkozik a LAY SIEGE új énekese, Carl Brown, aki megerősíti a banda csapásirányát a masszív, testes metál és modern post-core között elhelyezkedő számok felé. A “hopeisnowhere” által a brit négyes egy konszolidált, súlyos hangzású anyag felé mutat, ami egyszerre lep meg minket kegyetlenséggel és kecsességgel. Az egyik szám címe tökéletes összefoglalója lehet a LAY SIEGE első albumának: ‘Souldrinker’. Nincs visszaút, ha egyszer elkezded hallgatni a “hopeisnowhere”-t.

https://www.facebook.com/laysiege

Kapcsolódó cikkek

Lay Siege – Hollow Hands (official video)

KMZ

Lay Siege – Leszerződik a Lifeforce Records-al, új single bejelentése, teaser videó

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek