Hírek

A Leaves’ Eyes nemzetközi szerződést kötött az AFM Records kiadóval! Új album 2015-ben!

Több évnyi világkörüli turnézás után a LEAVES’ EYES visszatért a Mastersound Studio-ba, valamint a banda leszerződött az AFM Records lemezkiadóval!

„Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy az AFM Records-ra esett a választásunk,“ mondta az énekes, Liv Kristine„Egy megbízható és őszinte partnert kerestünk, és úgy érezzük, megtaláltuk Jochen és csapata személyében.

Alexander Krull énekes-producer így nyilatkozott: „Örülünk, hogy leszerződtünk az AFM Records-zal! Hihetetlen, hogy Jochen Richerttel és segítőkész csapatával dolgozhatunk együtt! Jochent évek óta ismerjük, és a múltban már értünk el sikereket. Ez egy új fejezet kezdete a LEAVES’ EYES történetében!”

Jochen Richert (AFM CEO): “Ha egy ilyen nagyszerű bandával van lehetőséged dolgozni, egyszerűen nem utasíthatod vissza. A LEAVES’ EYES egyike műfajuk vezető bandáinak, és tudjuk, hogy Liv és zenekara minden szempontból profi. Továbbá sok éve ismerjük egymást, és nagyon jól kijövünk. A LEAVES’ EYES tehát számunkra a „full-extrás csomag”, és boldogak és büszkék vagyunk, hogy kiadónkat mondhatják bázisuknak.”

Nils Wasko (AFM kreatív igazgató): „Csak egyetérteni tudok: örömünkre szolgál, hogy a LEAVES’ EYES csatlakozott hozzánk. Liv a gothic- szimfonikus metál színtér ikonikus alakja, és a Theatre Of Tragedy bandát és most a LEAVES’ EYES-t is nemzetközi hírnévig vezette. Nagyon várjuk már a közös munkát”.

Májusban a LEAVES’ EYES útra kell az Egyesült Királyságban, majd Latin-Amerikában fog turnézni, és nyári fesztiválokon játszik. 2015 második felében a rajongók számíthatnak a közelgő, régóta várt opuszra!

Kapcsolódó cikkek

Leaves’ Eyes – viking mítoszokról zenél áprilisi koncertjén a zenekar

KMZ

Leaves’ Eyes, Sirenia – 12 női-frontos zenekar lép fel egy estén a Dürer kertben vasárnap

KMZ

Leaves’ Eyes, Sirenia – 5 női-frontos zenekar fogott össze európai turnéjukon, koncert a Dürer kertben

KMZ

Leaves’ Eyes – Budapestre jönnek a Kamelot turné vendégeként

KMZ

Leaves’ Eyes – Halvdan the Black (video)

KMZ

A Leaves’ Eyes felfedte közelgő albumának címét és borítóját! Készüljetek a „King of Kings”-re!

KMZ

Leaves´ Eyes – „Hell to the Heavens” – Video

KMZ

Hot News: Leaves´ Eyes – Symphonies of the Night

KMZ

Hot News: Leaves’ Eyes – „Melusine” Clip & New Album

KMZ

Leaves’ Eyes Interjú

KMZ

LEAVES’ EYES – Njord

Gwanath

Kamelot, Leaves’ Eyes – Koncertbeszámoló

Anonymous

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek