Hírek

A legendás norvég Hades Almighty bemutatja új frontemberét

Ahogy maga a HADES ALMIGHTY mondta, „egy új korszak hajnala” köszönt rájuk az új frontember érkeztével, aki a korábbi énekest, Janto-t váltja. Janto 22 év után távozott baráti hangnemben a bandából személyes okokból.

A Dark Essence Records kiadó által közelgő új anyagokról a régi tagok és egyben alapítók, a gitáros Jorn (DOMINANZ, ex-OLD FUNERAL, ex-IMMORTAL, ex-AMPUTATION) és a dobos Remi a következőket mondták:

A HADES ALMIGHTY visszatért! Sok minden történt a HADES hordában tavaly, most pedig végre megoszthatunk veletek pár részletet. 

Először is örömmel mutatjuk be nektek a nagyszerű Ask Ty-t, aki új zenei orátorunk és vérfagyasztó verseink sikoltója lesz. Az olyan bandák, mint a KAMPFAR és KRAKOW dobosaként és beugró énekeseként ismert Ask Ty friss vért hoz a Hordába. Az elmúlt 6 hónapban már együtt dolgoztunk, az eredmény pedig gyümölcsöző volt.

Másodsorban bejelentjük, hogy a 2001-es ‘THE PULSE OF DECAY‘ óta első EP-nk címe ‘PYRE ERA, BLACK!’ lesz, ami az azt hamarosan követő teljes album felvezetése is egyben. Mindkettő a Dark Essence Records gondozásában fog megjelenni. 

Készüljetek egy új korszak hajnalára!

TOVÁBBI INFÓ
Facebook: https://www.facebook.com/HADESHORDEN
Website:  http://www.hades-almighty.com/

Kapcsolódó cikkek

Drudkh / Hades Almighty split ‘One Who Talks With The Fog / Pyre Era, Black!’ streaming

KMZ

Hades Almighty elvesztette frontemberét

KMZ

Hot News: Dark Essence Records Renews Contract with Hades Almighty

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek