Hírek

A lengyel Mr. Pollack banda leszerződött a Metal Mind Productions kiadóval

Játszottak már Kínában, az USA-ban, Németországban, Belgiumban és az Egyesült Arab Emirátusokban. Nigel Kennedy-t és Grzegorz Skawińskit is rajongóik között tudhatják, zenészei pedig a legjobbaknak számítanak saját területükön. Jacek Polakot a média a „gitár Paganinijeként” emlegette, Grzegorz Polak dobos pedig számos versenyt és év dobosa díjat nyert meg.
A Mr. Pollack banda nemrég leszerződött a Metal Mind Productions kiadóval, aminek első gyümölcse a „Black Hawk” album hivatalos kiadása május 25. (Európa) és június 9. (USA) (via MVD)!

Lengyelországban jelenleg a Metal Mind Productions az egyetlen lemezkiadó, mely erőteljes, minőségi zenét ad ki, ezért is voltunk különösen boldogok, hogy egy ilyen céggel dolgozhatunk„, mondta Jacek Polak, majd rátért az albumra. „A ‘Black Hawk’ egy több éve felvett album, amikor még saját stúdiónkat építettük Polak Bros Studio néven. Végre sikerült… a stúdió megépült, az album készen lett. Mielecben, ahol élünk, van egy Sikorsky Aircraft Black Hawk helikoptereket gyártó üzem, és mivel gyakran repülnek el a fejünk fölött, írtunk róluk egy számot. Az album másik része egy filozófiaibb, spritiuálisabb témával foglalkozik.” Beszélt még a banda jövőbeli koncertterveiről is: „Pár napja kiderült, hogy van jópár rajongónk az USA-ban, és páran a tengerentúlon és Lengyelországban is elkezdték egy őszi, new yorki koncert szervezését! Komoly ajánlatot is kaptunk egy amerikai promótertől, hogy dolgoznának velünk, szóval szurkoljatok!

A Mr. Pollack két testvérből – Jacek (gitár) és Grzegorz Polak (dob) – valamint Bartłomiej Filip basszusgitárosból áll, akik zenei karrierjüket egy kórusban kezdték. Hellyel-közzel 12 év elteltével alapítottak egy bandát, és 1990-ben felvették első, „” című albumukat. Jacek Polak bemutatta kivételes gitár technikáját azon az albumon, és többször is az „egyik legjobb lengyel gitáros” címmel illették. A banda ezután több albumot is felvett, beleértve – rajongóik nagy meglepetésére – egy klasszikus számok rock változatait tartalmazót („Air on 6 Strings” kiadva 2000-ben, többek között olyan zeneszerzők zenéivel, mint Beethoven, Mozart, Bach, és Rimsky-Korsakov „A dongó”-ja). A CD nagyon népszerű lett, Jacek pedig elnyerte a „gitár Paganinije” címet. A banda szerte a világban adott koncerteket, míg maguk a zenészek több díjat is bezsebelhettek. 1997-ben Jaceket megválasztották Lengyelország új gitárreménységének a „Gitara i Bas” magazinban, 2002-ben pedig megnyerte a „legjobb felfedezetlen gitártehetség” címet az USA-ban. 2011-ben Grzegorz harmadik lett a Melody House Instruments által szervezett „Drum Off” nevű nemzetközi dobfesztiválon. A „Black Hawk” album már promotálva volt a banda kínai turnéján. Feltűnik benne vendégként Grzegorz Skawiński, és a címadó dal klipje is népszerűsítette, ami második lett a barcelonai videoklip fesztiválon. A klipet itt nézhetitek meg.

Kiadó: Metal Mind Records
Kat. sz.: MMP CD 0752
Vonalkód: 5907785039179
Formátum: CD
Műfaj: Classic Rock
Kiadás: 25.05.2015 Europe / 09.06.2015 USA

Számlista:

1. Black Hawk Mielec Rock
2. Stand Up and Run
3. The Plan B
4. Socrates
5. The Wheel of Life
6. Gold and Money
7. I Know You
8. The Power and the Glory
9. Sunday Track

Bonus tracks:
10. Black Hawk Mielec Song
11. Jak Skała
12. Plan
13. Sokrates
14. Koło Życia

Kapcsolódó cikkek

Mr. Pollack – „Stand Up And Run” klip Youtube-on

KMZ

Mr. Pollack – Így készült a „Stand Up And Run” videó

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek