Hírek

A Lynch Mob ‘Rebel’ című új albumával tér vissza!

A Lynch Mob név alatt futó rockerek idén nyáron visszatérnek eddigi legjobban várt albumukkal. A Rebel a banda sorban nyolcadik stúdiókiadványa lesz, nemzetközi kiadása pedig augusztus 21. a Frontiers Music SRL által. A Rebel elsőként kiadott száma az izzó “Automatic Fix”. A dal egy izgalmas riffel és énekdallammal indul, Lynch pedig az egyik legjobb gitárszólóját szaggatja benne. A szám klipje:

https://youtu.be/deJdCFQ76BA

Az albumot az iTunes által a http://radi.al/LynchMobRebeliTunes oldalról előrendelő rajongók azonnal megkapják az “Automatic Fix” számot.

Az “Automatic Fix”-ről Oni Logan énekes így nyilatkozott: “Ez egy érdekes dal olyan szempontból, hogy az utolsó volt, amihez az éneket felvettük. Először úgy gondoltam, hogy instrumentális szám lesz. Egyszerűen imádom ezt a dalt az energiája és a hangulata miatt.”

A parázsló “Automatic Fix” nyitásától a “War” zárásáig egyértelmű, hogy az új albummal a Lynch Mob megint megmutatja, miért övék a rock egyik legjobban kedvelt bandája. A Lynch Mob felállása a Rebel albumon a névadó George Lynch gitárosból, Oni Logan énekesből, Jeff Pilson basszusgitárosból és Brian Tichy dobosból áll. A “Testify,” “Sanctuary,” és “Dirty Money” számok megmutatják Oni Logan védjeggyé vált énektehetségét valamint változatos szövegeit. Az album producere George Lynch partnere, Chris „the Wizard” Collier. Interjú az új albumról itt látható:

https://youtu.be/D1CaKhPItbQ

“A Rebel albummal lehetővé tettük magunk számára, hogy kijjebb toljuk a saját magunk által felállított korlátokat, és tiltott hangzásbeli tájakra lépjünk,” mondta George Lynch. “Ami meglep az az, hogy mindegy milyen messze is akarunk menni a klasszikus ‘Lynch Mob recepttől’, soha nem tudjuk elhagyni a köztem és Oni között lévő kémiát. Egyszerűen van itt valami ami egyedi és tagadhatatlan.”

Rebel számlista:

1)      Automatic Fix
2)      Between The Truth And A Lie
3)      Testify
4)      Sanctuary
5)      Pine Tree Avenue
6)      Jelly Roll
7)      Dirty Money
8)      The Hollow Queen
9)      The Ledge
10)   Kingdon Of Slaves
11)   War

A Lynch Mob 1989-ban alakult, miután George Lynch elhagyta Dokken nevű korábbi bandáját. A mostani év a Lynch Mob debütáló Wicked Sensation albumának 25. évfordulója is egyben, mely a banda eddig legnépszerűbb, aranylemezes státuszt elérő albuma. A banda karrierje során hét másik albumot adott ki. A Lynch Mob új albuma népszerűsítésére nyári turnéra indul; további részletek hamarosan.

www.facebook.com/LynchMobOfficial

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek