Hírek

A Magister Templi bejelenti új albumát

Crowley filozófiájának tüzetes felfedezése után az „Iao Sabao” és a „Lucifer Leviathan Logos” című korábbi anyagokon, a norvég okkult heavy metálos MAGISTER TEMPLI most „Into Duat” című második teljes albumával tér vissza, melynek központi témája az egyiptomi mitológia mítoszai és istenei lesznek (“Duat” Ozirisz isten világának a neve).

Az „Into Duat” megjelenése augusztus végére várható a Cruz Del Sur Music gondozásában, melyet egy erőteljes élő kampány követ, ami során a banda a No Sleep Til Dublin fesztiválon is tiszteletét teszi, majd európai turnéra indul a Christian Mistress társaságában.

Nyarlathotep” című 2014-es bakelitjükhöz képest a banda még távolabbra került doomos kezdetétől egy nyitottabb zenei élmény felé, mely erősen a hagyományos, mocskos heavy metálban gyökerezik. Súlyos gitárszólamok, intenzív dob és parancsoló, szónoklatos ének adják a zene gerincét.

Az új album Oslóban került felvételre az Evil Octopus és Sorcerer stúdiók között, a technikus pedig a banda korábbi tagja, Simon Aarset volt. A borító festmény a német festő, Stefan Bleyl munkája.

“Into Duat” – Tracklist:

1. Creation
2. The Lord of the Morning
3. Osiris
4. Horus the Avenger
5. Anubis
6. Sobek
7. Slaying Apophis
8. Destruction

https://www.facebook.com/pages/Magister-Templi/102129379880020
http://www.cruzdelsurmusic.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek