A Malevolent Creation bemutatja a “Blood Of The Fallen” dalszöveges klipjét

Eljött az apokalipszis éjjele…

A MALEVOLENT CREATION sorban 12., “Dead Man’s Path” című stúdióalbuma október 2-án fog megjelenni a Century Media Records gondozásában.

Az album “Blood Of The Fallen” című számának hivatalos dalszöveges videóját az alábbi linken nézhetitek meg: www.youtu.be/s3hHUUNWNM4

A “Dead Man’s Path” CD-n, limitált kiadású CD Digipaken (benne szőtt felvarró és a “Stillborn” album két újra felvett száma), LP-n (plusz poszter és a CD) és digitális formátumban fog megjelenni.

A nemzetközi előrendelés szeptember 4-én kezdődik.

A gyilkos erő felemelkedik…

MALEVOLENT CREATION tagok:
Brett Hoffmann – ének
Phil Fasciana – gitár
Gio Geraca – gitár
Jason Blachowicz – basszus
Justin DiPinto – dob

MALEVOLENT CREATION Discography (csak stúdióalbumok):
The Ten Commandments (1991)
Retribution (1992)
Stillborn (1993)
Eternal (1995)
In Cold Blood (1997)
The Fine Art Of Murder (1998)
Envenomed (2000)
The Will To Kill (2002)
Warkult (2004)
Doomsday X (2007)
Invidious Dominion (2010)
Dead Man’s Path (2015)

MALEVOLENT CREATION Onlinewww.facebook.com/malevolentcreation

Kapcsolódó cikkek

A Hammer Concerts bemutatja: Grave, Malevolent Creation, Krampüs koncert szombaton!

NorthWar

A Malevolent Creation felfedi “Dead Man’s Path” című új albuma borítóját és részleteit

NorthWar

Malevolent Creation leszerződött a Century Media Records-al

NorthWar

Hot News: Malevolent Creation – European tour dates

NorthWar

Malevolent Creation Interjú

Dr. Feelgood

MALEVOLENT CREATION – Invidious Dominion

Dr. Feelgood

MALEVOLENT CREATION – Doomsday X

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Részletek

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Bezár