Hírek

A Mercyful Fate legendás gitárosai, Michael Denner és Hank Shermann új albumot készülnek kiadni!

Michael Denner és Hank Shermann, a Mercyful Fate legendás „Melissa” és „Don’t Break the Oath” albumainak eredeti gitárosai új klasszikust hoztak létre a közelgő „Satan’s Tomb” EP formájában, mely 2015-ben jelenik meg a Metal Blade Records gondozásában. Ezeket a dalokat a Mercyful Fate globális rajongótáborának légiója hozta létre kollektív elméjük koronájával. Az újból megtalált varázs az első rifftől az utolsó sikolyig érezhető.

A banda, melynek neve egyszerűen csak Denner / Shermann, egy impozáns csapatnyi szövetségest gyűjtött maga köré, sikeresen alkotva meg együttes erővel ezt a gonosz seregletet. Shermann először Marc Grabowskit (Demonica) hívta segítségül a basszusgitárhoz, majd őt követte az egyetlen szóba jöhető dobos, Snowy Shaw (Mercyful Fate, King Diamond, Dream Evil)! Sok hangot hallgattak meg, de a sors végül Sean Peckhez (Cage and Death Dealer) vezette őket. Ő nem csak rajongó, hanem birtokában van azoknak a sokoldalú vokális képességeknek, melyek a fanok által elvárt minőségben keltik életre az új számokat.

Hank Shermann így kommentált: „Egy hihetetlen felhozatallal kezdtük meg a dalok írását és felvételeiket, a rajongók pedig egy sötét, klasszikus heavy metál finomságra számíthatnak. A korai ’80-as években kreált hangzásunkhoz akartunk visszatérni.” „A zene úgy hangzik, ahogy kell neki; a korai munkásságunk rajongói kezdhetnek izgulni„.

Debütáló kiadványuk zenéje már kész, címe „Satan’s Tomb” lett, és 2015 egyik legjobb színtiszta klasszikus metál kiadványának ígérkezik.

Brian Slagel hozzátette: „Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy a Denner / Shermann csapatot a Metal Blade családban üdvözölhetem. Michaelt és Hanket már több mint 25 éve ismerem. Megtisztelve érzem magam, hogy ezzel a két legendás zenésszel dolgozhatok. Izgatottan várom az ezzel az izgalmas új csapattal való munkát!

A Denner / Shermann:
Michael Denner – gitár
Hank Shermann – gitár
Sean Peck – ének
Snowy Shaw – dob
Marc Grabowski – basszus

http://www.dennershermann.com
http://www.facebook.com/dennershermann
http://www.twitter.com/dennershermann

Kapcsolódó cikkek

Death Angel, Mercyful Fate – Koncertbeszámoló

bönin

Hot News: Metal Blade launches brand new Mercyful Fate online store!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek