Hírek

A Metal Allegiance kiadja a ‘Can’t Kill The Devil’ dalszöveges videóját!

A METAL ALLEGIANCE kiadta első dalszöveges videóját közelgő, saját névre keresztelt albumáról, mely nemzetközileg szeptember 18-án lesz kapható a Nuclear Blast Entertainment által. A ‘Can’t Kill The Devil’ számban ott van Chuck Billy énekes, Alex SkolnickPhil Demmel és Andreas Kisser gitáros, David Ellefson basszusgitáros és Mike Portnoy a dobok mögött. A rádióállomásokat is betámadó szám dalszöveges klipje az alábbi linken megtekinthető: https://youtu.be/zjXEXx-mIdc

“Nagy megtiszteltetés számomra a METAL ALLEGIANCE lemez szereplőjének lenni. A ‘Can’t Kill The Devil’ szám jó móka és egyben kihívás is volt számomra,” mondta az énekes, Chuck Billy“A TESTAMENT keretein kívül új dolgokat is kipróbálhatok hangommal. Szerintem a rajongók biztosan együtt fognak velünk énekelni erre a számra.”

Phil Demmel gitáros hozzátette: “Nagyon izgatott vagyok, hogy a legendákkal zúzhatok!“

A METAL ALLEGIANCE heti rendszerességgel webisodeokat fog kiadni az album megjelenéséig minden szerdán. A webisodeok által a rajongók bepillantást kaphatnak a »Metal Allegiance« megalkotásába és a hard rock és heavy metál legnevesebb előadóinak közös munkájába. Az első webisode ízelítőt ad az album nyitó száma, a ‘Gift Of Pain’ hátterébe: https://youtu.be/xMqn9_whae4

Az eredetileg Mark Menghi által életre hívott »METAL ALLEGIANCE« projektben feltűnik Philip H. Anselmo, Charlie Benante, Chuck Billy, D. Randall Blythe, Rex Brown, Ron “Bumblefoot” Thal, Phil Demmel, David Ellefson, Alissa White-Gluz, Matthew K. Heafy, Gary Holt, Jamey Jasta, Chris Jericho, Andreas Kisser, Misha Mansoor, Mark Osegueda, Tim “Ripper” Owens, Doug Pinnick, Mike Portnoy, Troy Sanders, Cristina Scabbia, Alex Skolnick, Steve “Zetro” Souza és Ben Weinman is. A webisodeok követői heti frissítésekért feliratkozhatnak a YouTube.com/c/metalallegiance oldalra.

A »METAL ALLEGIANCE« standard CD-s kiadásán kilenc eredeti szám lesz hallható. A digipak változaton rajta lesz egy all-star tisztelgés Ronnie James Dio előtt a klasszikus ‘We Rock’ számának feldolgozása formájában, valamint egy 45 perces „így készült” dokumentumfilm az albumról. A dupla bakelit kiadáson szintén hallható lesz mind a 10 szám.

»METAL ALLEGIANCE« számlista:

01. Gift Of Pain (feat. Randy Blythe, Alex Skolnick, David Ellefson, Mike Portnoy, Gary Holt)
02. Let Darkness Fall (feat. Troy Sanders, Alex Skolnick, David Ellefson, Mike Portnoy, Mark Menghi, Rex Brown, Randy Blythe)
03. Can’t Kill The Devil (feat. Chuck Billy, Alex Skolnick, David Ellefson, Mike Portnoy, Phil Demmel, Andreas Kisser)
04. Dying Song (feat. Phil Anselmo, Alex Skolnick, Mark Menghi, Mike Portnoy)
05. Scars (feat. Mark Osegueda, Cristina Scabbia, Alex Skolnick, David Ellefson, Mike Portnoy)
06. Destination: Nowhere (feat. Matthew K Heafy, Alex Skolnick, David Ellefson, Mike Portnoy)
07. Wait Until Tomorrow (feat. Doug Pinnick, Jamey Jasta, Alex Skolnick, David Ellefson, Mike Portnoy)
08. Triangulum (feat. Alex Skolnick, David Ellefson, Mike Portnoy, Misha Mansoor, Ben Weinman, Charlie Benante, Phil Demmel, Matthew K. Heafy, Ron “Bumblefoot“ Thal)
09. Pledge Of Allegiance (feat. Mark Osegueda, Alex Skolnick, David Ellefson, Mike Portnoy, Charlie Benante, Gary Holt, Andreas Kisser)

Bonus track:

10. We Rock (feat. Mark Osegueda, Chris Jericho, Tim “Ripper“ Owens, Alissa White-Gluz, Chuck Billy, Steve “Zetro“ Souza, Alex Skolnick, David Ellefson, Mike Portnoy, Andreas Kisser, Phil Demmel, Gary Holt)

Saját »METAL ALLEGIANCE« példányod előrendelése: http://nblast.de/MetalAllegianceNB

Az eredetileg egy 2011-es ötletből fogant METAL ALLEGIANCE a hard rock és heavy metál legelismertebb zenészeit hívta össze egy ideál zászlaja alatt; ez az ideál pedig nem más, mint a zene és az előadás szeretete. 2015-ben ez a hozzáállás még mindig tartja magát, és a METAL ALLEGIANCE abszolút alapjává vált, melyet a közelgő debütáló album meg is fog mutatni. Míg a felállás változhat, addig a szenvedély, energia és érzelem ugyanaz marad. A METAL ALLEGIANCE több egy egyszerű lemeznél vagy koncertnél; ez egy élmény, egy életstílus.

METAL ALLEGIANCE élő koncertjeinek korábbi fellépői: Philip Anselmo/Rex Brown(PANTERA), Joey Belladonna/Frank Bello/Charlie Benante/Scott Ian (ANTHRAX), David Ellefson(MEGADETH), Gary Holt/Kerry King/Dave Lombardo (SLAYER), Chuck Billy/Alex Skolnick (TESTAMENT),Troy Sanders (MASTODON), Mike Portnoy (THE WINERY DOGS) és Andreas Kisser (SEPULTURA), csak hogy párat említsünk. Ezek a felejthetetlen események olyan meglepetés-fellépőket is hoztak, mint  Geezer Butler (BLACK SABBATH), Phil Campbell/Mikkey Dee (MOTÖRHEAD), Steve Vai és Billy Sheehan (THE WINERY DOGS).

További METAL ALLEGIANCE:

Album trailer: https://www.youtube.com/watch?v=dMgHSwqDDGk

‘Gift Of Pain’ Webisode #1: https://www.youtube.com/watch?v=TaICw2i7A7s&feature=youtu.be

www.metalallegiance.com I facebook.com/metalallegiancetour I instagram.com/metalallegiance I twitter.com/metalallegiance I www.nuclearblast.de/metalallegiance

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Lamb of God, Cretus, Metal Allegiance, W.A.S.P., Månegarm, Feral, Sing Sing, Enforcer, Textures

KMZ

KME videók: Metal Allegiance, Children of Bodom, Twitching Tongues

KMZ

A Metal Allegiance bemutatja a ‘Dying Song’ videoklipjét – közreműködik Phil Anselmo

KMZ

A Metal Allegiance debütáló albuma szeptember 18-án jelenik meg!

KMZ

A Metal Allegiance leszerződött a Nuclear Blast Entertainment kiadóval; debütáló album ősszel!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek