Hírek

A Metal Blade bejelenti a Ketzer banda leszerződtetését!

A Metal Blade Records kiadó büszkén jelenti be a KETZER banda felvételét soraiba! A KETZER („eretnek” németül) egy professzionális extrém metál banda Kölnből, mely készen áll lángba borítani a világot friss (vér)szerződésével.

A KETZER szerint: „Az utóbbi pár évben az új dalainkon való munka volt az utunk, mely egy elég intenzív utazás volt. Zeneileg és koncepciók terén mindent alaphelyzetbe állítottunk. Találtunk egy elemet, mely egyfajta ősi, természetes hangzást ad zenénknek. Ez pedig nem más, mint a köztünk lévő erős kapocs, mely a közös zenélés által jött létre. Olyan, mintha egy hús nélküli testen osztoznánk. Réges-régen, a dobolás ütemére való tűz körüli transzba esett tánc korában ez az egész a pillanat varázsáról szólt. Ezeket a pillanatokat keressük mi annak reményében, hogy a világ körül mindenkivel megoszthassuk őket.
A Metal Blade, mely kiadóként folyamatos fejlődésen ment keresztül anélkül, hogy elfelejtette volna úttörő kezdeteit megadja majd nekünk azt a lehetőséget, hogy mindenkihez eljuttathassuk a zenénket.
Sok izgalmas dolog elé nézünk a jövőben, mi pedig örülünk és hálásak vagyunk, hogy mától a Metal Blade-del osztozhatunk az utunkon.
A négyből kettő lesz, a kettőből egy.
Az utazás nem látott helyeken ér véget

A KETZER debütáló ‘Satan’s Boundaries Unchained‘  albuma az utóbbi évek egyik legelismertebb Black/Thrash lemeze volt. Az ‘Endzeit Metropolis‘ című második albummal a csapat még tovább fejlesztette zenei irányát. Két teljes album kiadása és három, Európát és az USA-t átölelő turnéja után a banda még mindig messze van abszolút csúcsának elérésétől!

A KETZER várva várt új albuma a 2015-ös év végén fog megjelenni a Metal Blade Records gondozásában!

A KETZER:
Gerrit – ének
Marius – gitár
Chris – gitár
David – basszus
Sören – dob

fotó: Alina Cuerten

http://www.ketzer-thrash.de
https://www.facebook.com/ketzergermany

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Ketzer, Despite, After All, Tanzwut, J.B.O., Pozvakowski, The Vision Bleak, Dark Suns, Letzte Instanz, Zephyra, Suicidal Angels, The Order

KMZ

Primordial, Svartidaudi és Ketzer koncert a Barba Negrában

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek