Hírek

A Metal Sucks bemutatja a Sibiir nevű norvég post-hardcore csapat új számát

A Sigh & ExplodeJack Dalton, Do You Love Melena? és Call:Vega, tagjait is felvonultató SIBIIR egy fiatal post-hardcore/metál banda Norvégiából, akiknek “Swallow & Trap Them!” című bakelitje szeptember 4-én fog megjelenni a Disiplin Media (Hombre MaloTimeworn, stb) gondozásában.

Az oslói székhelyű kvintett most a Metal Sucks oldal által bemutatja a címadó dalt. Az oldal szerint a szám olyan, mint a Burst és Burnt by the Sun romantikus estéjének eredménye. 

Hallgassátok meg ITT.

A “Swallow & Trap Them!” előrendelése itt lehetséges.

A Sigh & Explode, Jack Dalton, Do You Love Melena? és Call:Vega tagjait felvonultató SIBIIR egy fiatal csapat Osló underground színteréből.
A csapat csupán egy éve létezik, amikor is öt tapasztalt zenész úgy döntött, együtt elkezd olyan súlyos és intenzív dallamokat alkotni, melyek remekül kifejezik közös szeretetüket a zene nehéz és sötét oldala felé. Első hivatalos kiadványukon az öttagú csapat a stílusok és hangulatok széles spektrumát fedezi fel, egybeolvasztva a hardcore agresszióját és dühét a post-metál borongós hangulatával és egy csipetnyi black metál vitriollal. Ez a két dal, melyek a csapat legelső közös felvételei, már most nagymértékű önbizalmat és kohéziót mutatnak, és bár ezek a norvégok nem újak a színtéren, eredményük mégis dicséretet érdemel.

http://www.sibiir.com
https://sibiir.bandcamp.com
https://www.facebook.com/sibiir

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek