Hírek

A Miami deathgrinder Maruta bejelenti Remain Dystopian albumának részleteit, és új számot mutat be

Az underground uraival, a Relapse Records-zel való vérszerződést követően a floridai deathgrind őrült MARUTA hadat üzen a társadalomnak Remain Dystopian albumával, mely június elején kelt majd zavart az éterben.

Stand in Defeat” szám az új albumról YouTube-on itt Soundcloudon pedig itt hallható.

Vitathatatlan, hogy a Remain Dystopian eddigi legbüntetőbb és legösszeszedettebb albumuk. A több stúdióban felvett (többek között Scott Hullal és Jonathan Nuñezzel), 17 számos Remain Dystopian egy ádáz, kérlelhetetlen és fertőző deathgrind robbanás.

Vendégszereplőként feltűnik a legendás Tomas Lindberg (At The Gates, Disfear), J.R. Hayes (Pig Destroyer) és Jay Randall (Agoraphobic Nosebleed), a Remain Dystopian pedig felemeli a mércét a 21. századi grindnak! A csúcsminőségű extrém metál keresőinek nagy örömére, akik a Napalm Death, Nasum, Pig Destroyer, Misery Index, Nails, Discordance Axis és hasonlók hangzására vágynak, a Remain Dystopian még több száma lesz a tömegre szabadítva a közeljövőben. Amíg a várakozástól szenvedtek, a Relapse kiadta az album teljes infóját, beleértve az Alex Eckman-Lawn által készített borítót, egy vizuális előzetest, ésatöbbit.

A Remain Dystopian CD-n LP-n és digitális platformokon május 29-én (Ge/Benelux/Fin) június 1-jén (UK/nemzetközi) és június 2-án (É-Am) lát napvilágot. Fizikai példányok előrendelése elérhető itt digitális pedig itt.

Remain Dystopian számlista:

 1. Genocide Interval
 2. Hope Smasher
 3. The Void Within
 4. Minimal Progress
 5. Protocol For Self Immolation
 6. Absolutist
 7. Stride Endlessly Through Scorched Earth
 8. Submergence aka Barren Oceans Of Infinity (Featuring Tomas Lindberg)
 9. Erode (Featuring JR Hayes)
 10. Stand In Defeat
 11. Remnants Of Failed Utopia
 12. I, Usurper
 13. Durandal
 14. Psalm For The Withered
 15. Return To Zero
 16. Slaying Jehova
 17. Immune

Maruta Bio:

A második világháború alatti szörnyű projekt után elnevezve, melyet a japán hadsereg végzett élő embereken tudományos célzattal megkínozva őket, a MARUTA sok külföldi dobhártyát rengetett meg kalandozásai során, elöntve a tömegeket kegyetlen, death-grindcore kotyvaszával az elmúlt évtizedben. A legalább annyira összeszedett, mint amennyire elvakultan dühös banda elszánt rosszindulatával és ütős anyagával elkötelezett rajongótábort épített magának, úgy a koncertjei, mint a kiadványai által. 2008-ban debütált első, In Narcosis teljes albumuk a Willowtip Records által, melyet a kritikusok által is elismert Forward Into Regression kísért 2011-ben. A kiirtási protokolljuk következő lépéseként a MARUTA tavaly augusztusban leszerződött a Relapse Records kiadóhoz, és elkezdődött következő teljes albumos atrocitásuk elkészítése, Remain Dystopian címmel.

facebook.com/Marutagrindcore
twitter.com/marutagrindcore
maruta.bandcamp.com

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Maruta – Sign to Relapse Records, To Record New Album with Scott Hull

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek