Hírek

A Miss Behaviour új albumon dolgozik; új banda management

A svéd melodikus rockos Miss Behaviour negyedik, egyelőre névtelen albumán dolgozik, melynek kiadása késő őszre várható. A banda jelenleg is stúdióban tartózkodik Patrik Magnusson producer/dalszerzővel, aki a korábban dolgozott már többek között a Crashdiettel, valamint Mick Mars (Mötley Crüe) és Ace Wilder zenészekkel is.

A Miss Behaviour nemrég management szerződést kötött a svéd Sun Hill Productionnel (Soto, Jeff Scott Soto, Talisman, ColdSpell, Reach, Night By Night, Degreed).

A Miss Behaviour:

Sebastian Roos – ének
Erik Heikne – gitár
Henrik Sproge – billentyűk
Niclas Lindblom – basszus
Magnus Jacobson – dob

Miss Behaviour története egészen 2003-ig nyúlik vissza, amikor Henrik Sproge billentyűs és Erik Heikne gitáros találkozott. Mindketten a ’80-as évek melodikus hard rockjának nagy rajongói voltak, és együtt bandát alapítottak, hogy megmutassák hogyan hangzik egy, a nyolcvanas évek nagyszerű bandái által inspirált modern rockzenekar.

Debütáló Heart of Midwinter albumuk kiadása után 2006-ban csatlakozott hozzájuk Sebastian Roos énekes, aki Svédország egy jó hátterű zenésze is volt egyben. “Sebastian egy új dimenziót adott a bandának, nagyon tehetséges és ambiciózus ember, akinek igénye van arra, hogy valami nagyot alkossunk”, mondta Erik.

Az áttörést a Last Woman Standing (2011) album hozta. 2011 tavaszán a Miss Behaviour részt vett a svéd nemzeti rádió versenyén Till we meet again című számukkal, a dal élő premierjét 400 ezer rádióhallgató előtt előadva a jelenlegi felállással. 2011 végén a Last Woman Standing album megnyerte a Melodic.net ”Best AOR album of 2011” olvasói közönségszavazását, és olyan magazinoktól kapott nagyszerű kritikákat, mint a Classic Rock (UK), Sweden Rock Magazine (SE), és mások. A brit Classic Rock magazin szerint a Cynthia 2011 egyik legjobb száma volt, és bekerült a Classic Rock Buzz egy dalválogatásába is.

A Miss Behaviour kétszer turnézott az Egyesült Királyságban 2011-ben, a második turné pedig egy teltházas koncerttel ért véget a londoni O2 Academy Islingtonban. Harmadik, Double Agent című albumuk 2014 augusztusában jelent meg az AOR HAVEN által. A kritikák újra nagyszerűek voltak – Classic RockSweden Rock Magazine és Aftonbladet (SE) –, valamint helyet kaptak a 2014 novemberi Stockholm Rocks fesztiválon is.

www.missbehaviour.se
www.facebook.com/missbehaviourofficial

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek