Hírek

A Monster Magnet október 9-én adja ki Cobras and Fire (The Mastermind Redux) című lemezét a Napalm Records által!

Dave Wyndorf és bűntársai nagyot alkottak, mikor 2014-ben teljesen áthangszerelték és megspékelték Last Patrol című anyagukat, melynek a Milking the Stars: A Re-imagining of Last Patrol nevet adták!

A Monster Magnet most még messzebb megy vissza az időben, egészen 2010-es Mastermind című albumukig. Még ha töviről hegyire ismered is a lemezt, akkor sem lehetsz felkészülve arra a tripre, amire a Cobras and Fire (The Mastermind Redux) elrepít téged: csak képzeld el, mintha az Apokalipszis most Redux verziót kapna. Ismerős elemek kavarognak, majd dübörgő orgiák nyelik el őket – Wyndorf gyakran egy kisebb számrészletre helyezi a hangsúlyt, egy Nirvánába vezető menetté változtatva azt. Keresd az átlagos rock adagodat máshol: ez az anyag az év meglepetése!

Ma a Brooklyn Vegan exkluzívan bemutatja a Cobras and Fire (The Mastermind Redux) első, “Mastermind ‘69” című számát. A dalt ITT hallhatod.

Dave Wyndorf frontember az új albumról:
“Hey, hey! Örömmel jelentem be a Cobras And Fire: The Mastermind Redux kiadását. A 2010-es Mastermind album újragondolása egy alternatív zenei élményként, mely szerintem önmagában is megállja a helyét. 
A Cobras And Fire anyaggal egy sokkal különösebb és mocskosabb hangulatban akartam elétek tárni ezeket a dalokat. Kevésbé „klasszikus rock” és több… nos, leginkább a garázs-psych, fuzz punk és filmbetétdalok eltorzult keverékének hívnám. Az egész anyagot újra felvettük (a gitár és basszus nagyrésze Phil Caivano társproducerünk által előadva) és mint a Milking The Stars albumon, itt is hozzáadtam az orgonát, zongorát, szitárt, és még többet, hogy egy teljesen új hangzást adjak ezeknek a dallamoknak. Ott van még egy Hawkwind/Pink Fairies által ihletett feldolgozás a The Temptations 1969-es klasszikusának, a “Ball Of Confusion” számnak a MONSTER MAGNET társalapító és Rib Eye Bros. frontember Tim Cronin háttérvokáljával. Plusz egy 8 perces, totál trippes szonikus kaland “I Live Behind The Paradise Machine” címen, Evil Joe Barresi mixer által alkotva. Joe a legjobb formáját hozza, tökéletesen integrálva több MAGNET dal elemét egy új, önmagában is helytálló kompozícióba. 
Mindent összevetve ez lehet az eddigi legkülönösebb MONSTER MAGNET anyag, és ez egy jó dolog! Remélem tetszeni fog! 
Rock on!” 

A Cobras and Fire (The Mastermind Redux) október 9-én jön a Napalm Records gondozásában.
Az album előrendelése már lehetséges a Napalm Records online boltjában ITT!

Cobras and Fire (The Mastermind Redux) tracklist:

  1. She Digs That Hole
  2. Watch Me Fade
  3. Mastermind ‘69
  4. Hallucination Bomb
  5. Gods and Punks
  6. The Titan
  7. When The Planes Fall From the Sky
  8. Ball of Confusion
  9. Time Machine
  10. I live Behind the Paradise Machine Evil Joe Barresi’s Magnet Mash Vol.1

További infó:
http://www.zodiaclung.com
https://www.facebook.com/monstermagnet

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Monster Magnet – Tour 2014

KMZ

MONSTER MAGNET – Mastermind

Dr. Feelgood

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek