Hírek

A Morbid Skull Records ‘Coalition of Hate’ című split lemeze a Conceived By Hate és Akheron által március 10-re várható

Március 10-én a Morbid Skull Records kiadja Coalition of Death névre keresztelt dupla pusztítását, egy split lemezt El Salvador CONCEIVED BY HATE  és Kolumbia AKHERON zenekara szereplésével. Az album 500 számozott példányra lesz korlátozva, beleértve 50 exkluzív verziót extrákkal. A CONCEIVED BY HATEDevotees of Death” száma streamelhető innen, az AKHERONEstigma„-ja pedig innen.

A CONCEIVED BY HATE nevű death-thrasherek a rituálét három igazi barbársággal, és a DISSECTION „Thorns of Crimson Death” gyújtó hatású feldolgozásával kezdik. A Morbid Skull Records alapító gitáros/énekes Jorge Montesino (DISORDER, MORBID STENCH), valamint Carlos Basagoitia és Rene Vega által 2002-ben alapított el salvadori banda csak felperzselt földet hagy maga után. A CONCEIVED BY HATE éppen a következő teljes albumán és egy európai invázión dolgozik.

A split második felén az AKHERON zenei tombolása és kegyetlenkedése hallható. A négy szám, beleértve a MISFIT „Where Eagles Dare” számának romlott feldolgozását, folytatja a dobhártya szaggató támadást az egzisztencializmus, szellemi hanyatlás, az emberiség háborút szító territorializmusa és a mások által mindennapi életnek nevezett lefelé tartó spirál lírikai témája körül. A 2003-ban alapított AKHERON-t az alapító/zeneszerző/énekes/gitáros Juan Guerra vezeti, oldalán Julie Gomez basszusgitárossal, Luis Galeano dobossal és Jonathan Jimenez gitárossal.

Track List:

1. Devotees of Death [Conceived by Hate]
2. Hypocritical Sense of Ego [Conceived by Hate]
3. Embrace the Absurd [Conceived by Hate]
4. Thorns of Crimson Death (Dissection cover) [Conceived by Hate]
5. Estigma [Akheron]
6. Chemtrail [Akheron]
7. In-conformista [Akheron]
8. Where Eagles Dare (Misfits cover) [Akheron]

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek