Hírek

A Morbid Slaughter kiadja az ‘A Filthy Orgy of Horror and Death’ bakelitet a Boris Records gondozásában

A sötét zene perui mesterei visszatértek! A MORBID SLAUGHTER A Filthy Orgy of Horror and Death bakelitje szeptember 4-én jelenik meg Észak-Amerikában a Boris Records által. Az album deluxe CD digipackként is kiadásra kerül az Inti Records (Peru) jóvoltából Dél-Amerikában és Diehard kazettás változatként a banda által.

Szentségtelen, mint a black metál első hulláma, vad mint a punk és mocskos mint egy sikátorban játszó rockbanda: a MORBID SLAUGHTER bemutatja A Filthy Orgy of Horror and Death című horrorkölteményét. A rémtörténetekkel megszállott MORBID SLAUGHTER  Envenom által kelt életre 2009 szeptemberében. Pár demóval és egy 7” EP-vel a hátuk mögött az Envenom, Ripping Corpse és Necrophiliac Sodomizer által alkotott csapat kész tovább lovagolni a bestián Hádész beteges völgyeiben, és kárhozattal teli bujaság viharába taszítani a világot. A régi horrorfilmek és –könyvek csodálatával átitatott A Filthy Orgy of Horror and Death a pszichotika erőszakos extázisát fedezi fel a szexuális pusztítás, nekrofília és brutalitás rémképei mentén haladva.

Mocskos, blackes tempó! A Bathory, Hellhammer, Old Mayhem és horrormesék rajongóinak erősen ajánlott a dél-amerikai zombik menete.

1. Cannibal butcher
2. Zombie Splatter Axe
3. Chainsaw Blade
4. Fuck off, we murder
5. Death’s Cold Blood
6. Torture Without Anesthesia
7. Slay with Steel

www.facebook.com/MorbidSlaughterOfficial

Kapcsolódó cikkek

A Morbid Slaughter felfedi új albumának részleteit és első új számát

KMZ

Hot News: Boris Records to Release „Wicca” 7-inch EP from Peru’s Morbid Slaughter May 31

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek