Hírek

A Motor Sister ‘A Hole’ számához készült klipje a Billboard.comon!

Végre eljött a nagy nap, és a MOTOR SISTER debütáló „Ride” anyaga elérhető a Metal Blade Records gondozásában! Az albumot megrendelheted itt: metalblade.com/motorsister.

Az album kiadásával egy időben a banda örömmel mutatja be az „A Hole” számukhoz készült klipet. A videó exkluzívan a Billboard.comról érhető el. A Jack Bennett által rendezett klipet és egy exkluzív interjút Scott Iannel ITT nézhetsz meg.

A MOTOR SISTER egy olyan csapat, melynek zenei előélete magáért beszél.” A Mother Superior alapítója, gitárosa és énekese, Jim Wilson vezeti a bandát, az Anthraxos Scott Iannel a gitárok mögött, Pearl Aday vokálozásával, Joey Vera basszuskíséretével, és John Tempesta dobjátékával.

A banda eredetileg Scott Ian ötvenedik születésnapjára ült össze. Hála Scott feleségének, Pearl Aday-nek, aki már évek óta a Mother Superior frontemberével közös szóló karrierjén dolgozik, csak egy sor gyors telefonhívás kellett, és Scott álomcsapata lényegében össze is jött. „Magam akartam kiválasztani egy csokrot a kedvenc Mother Superior dalaimból, és rávenni ezeket a srácokat, hogy az otthonomban játsszák el őket,” mondta Ian az eseményről, mely végül egy albumhoz vezetett. Ez az album a MOTOR SISTERRide„-ja.

A klip a „Fork in the Road” számhoz, mely ritka bepillantást enged ennek a Mother Superior-kedvenc MOTOR SISTER szám felvételeibe, ITT tekinthető meg.

Motor Sister online:
https://www.facebook.com/motorsister
https://twitter.com/MotorSister

Bandatagok online:
https://twitter.com/scott_ian
https://twitter.com/pearladay
https://twitter.com/jimwilson45
https://twitter.com/joey_vera
https://www.facebook.com/JohnnyTempesta 

Kapcsolódó cikkek

KME videók: The Black Dahlia Murder, Enforcer, Bloodred Hourglass, Motor Sister, Children Of Bodom, Threshold, The 3rd Attempt, Huntress, Ektomorf

KMZ

A Motor Sister új videójának premierje az Artist Directen!

KMZ

Motor Sister – „Ride” március 6-os megjelenés a Metal Blade Records-on

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek