Hírek

A Motor Sister új videójának premierje az Artist Directen!

A MOTOR SISTER egy csapat zenész akiknek kollektív zenei előélete magáért beszél. A Mother Superior alapító, gitáros és énekes Jim Wilson vezeti a bandát, az Anthrax Scott Ianjével a gitároknál, Pearl Aday vokálossal, Joey Vera basszusgitárossal és Joey Tempesta dobossal.

Megjelent a banda első videója a „Ride” albumról. A klip a „Fork in the Road” felvételének videóját tartalmazza. Nézzétek meg az exkluzív premiert az Artist Direct jóvoltából ITT. A „Fork in the Road” egy ritka bepillantás a Mother Superior számának feldolgozásába a MOTOR SISTER által.

A banda eredetileg csak jammelni jött össze Scott Ian ötvenedik szülinapi bulijára. Scott feleségének, Pearl Aday-nek, aki évek óta dolgozik szóló karrierjén a Mother Superior frontemberével, Jim Wilsonnal, csak pár telefonhívásába került, és Scott álom gigje valóra is vált. „Ki akartam válogatni párat a kedvenc Mother Superior számaimból és eljátszani őket ezekkel a srácokkal a házamban.” Mondta Ian az eseményről ami végül egy albumhoz vezetett.

A [Mother Superior] frontember, Jim [Wilson] teljesen oda volt az ötletért. Pearl nagy Mother Superior rajongó volt régóta és ő is benne volt. A két jó barátom, Joey Vera (Fates Warning/Armored Saint) és John Tempesta (White Zombie, The Cult) is eleget tett a felkérésemnek mivel mindketten nagy fanatikusok, és hezitálás nélkül mondták, ’Benne vagyunk’.”  

Wilson szintén izgatott lett az ötlettől, hogy leporoljanak pár számot amit nem játszott mióta a los angelesi rock trió 2000-ben felbomlott 8 kiadott album és a Henry Rollins-szal való közös zenélés után. „Naná, hogy nem kellett kétszer mondani„, mondja. „Nagy ötletnek tartottam. Úgy gondoltam móka lenne, és jó lehetőségnek tűnt, hogy egy új fejezetett nyissunk és előre haladjunk.

A két nap felvételeiből lett a MOTOR SISTERRide„-ja. A felvétel első single-je, a „This Song Reminds Me of You,” meghallgatható a formálódásról szóló videó mellett a metalblade.com/motorsister oldalon.

A „Ride” március 6-án kerül kiadásra Európában a Metal Blade Records gondozásában. Előrendelés az alábbi oldalon lehetséges: http://www.metalblade.com/motorsister.

Ride Tracklisting:
1. A-Hole
2. This Song Reminds Me Of You
3. Beg Borrow Steal
4. Fool Around
5. Get That Girl
6. Head Hanging Low
7. Fork in the Road
8. Little Motor Sister
9. Pretty in the Morning
10. Whore
11. Doghouse
12. Devil Wind

https://www.facebook.com/motorsister
https://twitter.com/MotorSister
https://twitter.com/scott_ian
https://twitter.com/pearladay
https://twitter.com/jimwilson45
https://twitter.com/joey_vera
https://www.facebook.com/JohnnyTempesta

Kapcsolódó cikkek

KME videók: The Black Dahlia Murder, Enforcer, Bloodred Hourglass, Motor Sister, Children Of Bodom, Threshold, The 3rd Attempt, Huntress, Ektomorf

KMZ

A Motor Sister ‘A Hole’ számához készült klipje a Billboard.comon!

KMZ

Motor Sister – „Ride” március 6-os megjelenés a Metal Blade Records-on

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek