Hírek

A Nekro Drunkz kitűzte első Moribund kiadós albumának kiadási dátumát

A mai nappal a Moribund Records – a kiadó, mely olyan bandák mocskos hangzásának otthona, mint a The MeatshitsFornicator, vagy a Whore – gennytől dagadó büszkeséggel mutatja be a Nekro Drunkz várva-várt harmadik albumát, az Absolute Filth anyagot, melynek nemzetközi kiadási dátuma augusztus 21. Az undorító duó Absolute Filth anyagának címe nem is lehetne találóbb: 33 szám a legvisszataszítóbb, legmocskosabb, legőrültebb csatornalakó GRIND műfajból amit valaha szalagra vettek. Az elképesztő/pokoli sample-ök tonnáival megtoldott Nekro Drunkz az Absolute Filth teljes hosszán megállíthatatlanul tör előre, szabadjára engedve legalapabb ösztöneiket olyan emlékezetes módon, mely stabilan megállja a helyét a The Mentors és a Gut világában. Porrá zúzó, erősen Impetigóra emlékeztető gyártásukkal a Nekro Drunkz az Absolute Filth anyaggal egy új klasszikust hozott létre az abszolút mocsokban.

Nekro Drunkz: Absolute Filth számlista
1. Reverse Tubgirl
2. Insane Masturbatory Rampage
3. Knocked Out Knocked Up
4. Hump The Stump
5. Flatulent Angel
6. Shit Slurper
7. Hot For Trots
8. Bearded Clam Bake
9. Doo-Doo Doughnuts
10. Gore In The Gutter
11. Yeast Erection
12. Menstrual Monsoon
13. Two Lumpy Tits Riding Sidecar
14. Crematory Suppository
15. Uncomfortable Squish
16. Teenage Bung-Tonguers
17. Taste My Waste
18. Splatter Pattern
19. Tampon Torturers
20. The Shagbag
21. Gruesome Grease Train
22. Septic Slut
23. Do It To Ya Real Bad
24. Satanic Stool Sample
25. Fukking Kunts
26. Pornado
27. Lick ‘Em and Stick ‘Em
28. Mongoloid Mangler
29. Mummified In Pubic Hair
30. Menstrual Mince
31. Manure Connoisseur
32. Sandwich Of Love (Mentors Cover)
33. Noise Outro Fuk

Az oregoni partok kopár földjein 2007-ben formálódott  Nekro Drunkz mindig is kétfős banda volt és lesz, melyet Crystal Seth (666 Tampon Razor Strings & Alcohol Throwup ének) és Disgustor (Megaton Liquor Drum Hammers & Putrid Menstrual Regurgitation hörgés) alkot. A minden perverz és groteszk dologra fétisként tekintő banda már az amerikai nyugati és keleti partokon is sokkolta a közönséget, és hamarosan otthagyja kulacsíkját a nagy amerikai Texason is a Destroying Texas fesztiválon. Az élő show-k extrém verbális zaklatásból, női higiéniai termékek dobálásából és intenzív death metál zúzásból állnak. Az évek során a banda több halálos splitet is kiadott olyan bandákkal, mint a Grim Raper, Pus, Larry David, Exogorth, és a Deboned. 2014-ben jött a banda első teljes albuma, a Tyrants of Toilet Music a Headsplit Records gondozásában – a címet a banda a vécéket és dobhártyákat bemocskoló zenéjük által ki is érdemelte. A Nekro Drunkz számára nincs megállás: a kétfős terror metál halálig uralkodik!

A banda így nyilatkozott: „A Nekro Drunkz, a Toilet Metal zene szállítói kifejezetten büszkék a Moribund Records névsorához való csatlakozásra! Egy kiadó, mely sok ránk hatással lévő bandát vett szárnyai alá, mint a The Meatshits, Whore, Fornicator, Infester, és kedvenc ivónótáink hosszú listáját: Thy Infernal, Winter Of Apokalypse, Drawn and Quartered, Hacavitz, Masochist, NME, és sok más! Egy kiadó mely nem alkuszik meg hamis trendi nyálas metál-szarral! Egy kiadó mely nem szarozik hanem tör előre, pont mint a Nekro Drunkz fog míg a májunk bírja! Az új, Absolute Filth album rohadtul ennyi: 33 mocsok-metál dal, rajta egy rakat neves pszichopata vendégénekessel és a Mentor ‘Sandwich Of Love’ dalának ütős feldolgozásával. Ettől az új Nekro Drunkz/Moribund Records kiadványtól véreset fogsz szarni, és a fejedet se perc alatt a falba fogod verni.”

TOVÁBBI INFÓ:
www.facebook.com/NekroDrunkz
www.nekrodrunkz69.bandcamp.com

Kapcsolódó cikkek

Nekro Drunkz – A Moribund Records kiadóhoz szerződött

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek