Hírek

A német Black Space Riders riffsztronautái stúdióba vonulnak negyedik albumuk felvételeire

A német BLACK SPACE RIDERS tagjai a napokban vonulnak stúdióba negyedik albumuk felvételeire. Az új album szorosan követi elődjét, a sokat dicsért D:REI (2014) lemezt. Az album 2015 nyarára van kitűzve.

A banda nemrég adta ki a „Stare at the Water” számhoz készült klipjét, mely a D:REI albumon hallható, és ITT megtekinthető.

A D:REI  albumon a BLACK SPACE RIDERS még színesebb, hangosabb, gyengédebb, erősebb, hangulatosabb, elragadóbb, és emelkedettebb, mint eddig! A D:REI egy izgalmas utazás a rock, metál és pszichedelikán át; saját sci-fi eposzod betétdala. A riffek súlyosak, inspirálók és kitartóak. A dalszerzés klasszikus, a hangszerelés tele elhivatottsággal. A két énekes hibátlanul szárnyalja túl egymást, egymásba fonódva biztosítva, hogy zenéjük az emlékezetedbe vésődik. A D:REI groove-os! Néha lassú doomos, néha elnyomóan rockos, aztán ellenállhatatlanul funky… és hirtelen a reaktormag körül táncolsz. Mindez olyan hangzásba tekerve, ami természetes, áttetsző, nyitott de erőteljes, elegáns és időtlenül visz körbe a retró-csapdán.

A D:REI egy koncepciós album? Mondd meg te magad! Olvass bővebben erről a történetről, mely az elvonulásról, kitörésről, teljes pusztulásról, menekülésről, átváltozásról és új kezdetekről szól, itt: www.blackspaceriders.com/drei.

A BLACK SPACE RIDERS messzebbre utazott, mint valaha, és téged is utazásra invitál! Az album „The GOD-Survivor” dalához készült dalszöveges videót ITT találjátok.

A BLACK SPACE RIDERS:

JE: ének, gitár, dallamok, riffek, szövegek
SEB: ének, dallamok, szövegek
CRIP: dob, vokál, további szövegek
SLI: gitár, további szövegek
SAQ: basszusgitár, további szövegek

www.blackspaceriders.com
www.facebook.com/BlackSpaceRiders
www.youtube.com/user/blackspaceriders

Kapcsolódó cikkek

Black Space Riders – „Run to the Plains” klip

KMZ

Hot News: Black Space Riders Release Video for „Space Angel (Memitim)”

KMZ

Hot News: Black Space Riders – D:REI Streaming In Full at Rock Hard Magazine

KMZ

Hot News: Black Space Riders to Release D:REI January 24

KMZ

Hot News – Black Space Riders – video „We Used To Live In Light” now online!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek