Hírek

A New York-i To The Pain „7” című albumával tér vissza

A TO THE PAIN nevű metálcsapat kiadta 7 című albumát, mely a banda 2013-as saját nevű albumának folytatása. Az album minden nagyobb zenei forgalmazónál kapható. Az „Is it My Turn to Die?” online meghallgatható itt, további dalok a 7 albumról pedig itt.

Debütáló albumuk kiadása óta a To The Pain padlógázzal hajt, nevet szerezve magának a thrash metál arénájában. Szerepeltek rádióban és sajtóban – rajta voltak a Loudnezz Magazine 2014 legjobb új bandáinak Top 40-es listáján -, és olyan zenekarokkal léptek fel, mint a Generation Kill (benne az Exodus és Pro-Pain tagjaival).

A banda új kiadványa, a 7 egy nagy adagnyi „Big 4” stílusú thrash a Testament, Iron Maiden, King Diamond és Racer X elemeivel. Klasszikus metál nagy refrénekkel és rengeteg gitárral. A bandát az erőteljes énekes, John Intagliata vezeti, a dupla gitárjáték Steve Shaver (aki majdnem Doro turnébandájának tagja lett) és Craig Piano által van megszólaltatva, Jeremy Lustig (basszus) és Jimmy Klimatas (dob) pedig a mennydörgést hozzák. Együtt súlyosak, hangosak, és tudják hogyan ejtsék rabul a metálarcokat gigantikus, fülbemászó refrénjeikkel. Az album a The Lockerben készült, ahol Shaver hangmérnöki és produceri munkákért felel.

Az anyag elérhető CD-n és digitális formátumokban az Amazon, iTunes, Spotify, Google Play és www.UnableRecords.com/ToThePain oldalakon.

7 számlista:

  1. The March For Mankind – Heavens Carnage
  2. 7
  3. KillZone
  4. Is It My Turn To Die
  5. Cry Out For Justice
  6. Dont Eat The Eyes

A To The Pain:
Steve Shaver – szólógitár, ének
John Intagliata – ének
Craig Piano – gitár
Jimmy Klimatas – dob
Jeremy Lustig – basszus

www.facebook.com/ToThePainNY

Kapcsolódó cikkek

Hot News: To The Pain – Long Island Metal Outfit Releases Debut Album; Bravewords Debuts New Track

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek