Hírek

A Next To None ‘You Are Not Me’ száma meghallgatható online

A Next To None nevű tizenéves tehetségek alkotta banda, mely nemrég szerződött az InsideOut kiadóhoz, készen áll debütáló „A Light in the Dark” albumának 2015. június 29-ei kiadására. Most pedig örömmel mutatják be a ‘You Are Not Me’ szám streamelését a megjelenés előtt, melyet itt hallgathattok meg: https://soundcloud.com/officialinsideoutmusic/next-to-none-you-are-not-me/s-rVJzu

A banda a következőket mondta a számról: „A You Are Not Me egyike a legsúlyosabb számainknak, mely inkább a metál modern oldalát mutatja be – ezen kívül valószínűleg a prog metál történelmének egyik első olyan száma, melyben egy söröshordót kongatnak egy ütővel!
— Max Portnoy

A banda továbbá nemrég kiadott egy videót a felvételekről, melyet az alábbi linken tekinthettek meg: https://youtu.be/fCoZoC_WD74

Az album előrendelése már lehetséges – saját példányodat az alábbi linkek egyikén szerezheted be:

http://smarturl.it/alitdINOshop
http://smarturl.it/alitdITUNES
http://smarturl.it/alitdAMAZON
http://smarturl.it/alitdAMAZONMP3

A Pennsylvania-ból származó Next To None tagjai között tudhatja Max Portnoy dobost, Ryland Holland gitárost, Kris Rank basszusgitárost, és Thomas Cuce billentyűs-énekest. A banda több éve fejleszti tudását: felvettek és saját maguk kiadtak egy EP-t, több élő koncertet adtak, köztük a Progressive Nation At Sea 2014 hajóúton. Később ugyanabban az évben a banda stúdióba vonult debütáló albumuk felvételeihez. Fiatal (15 és 16 éves) koruk ellenére önálló albummal rukkoltak elő, amire ők és Mike Portnoy (Transatlantic, Flying Colors, ex-Dream Theater) producer kifejezetten büszkék. Az „A Light in the Dark” vendégszereplői között hallhatjuk Bumblefoot (Guns N Roses) és a prog legenda Neal Morse zenészeket is.

Max Portnoy dobos szerint „Nagy izgalommal tölt el minket az InsideOuttal való szerződés… a világ legnagyobb prog bandáinak otthona! Megtiszteltetés, hogy a család tagjai lehetünk.

Mike Portnoy producer mondta: „A Next To None album gyártása számomra egy időutazással ért fel. Nem is lehetnék büszkébb az albumra, és szerintem a Next To None jelképezi a progresszív metál következő generációját.

„A Light in the Dark” számlista:

  1. The Edge Of Sanity
  2. You Are Not Me
  3. Runaway
  4. A Lonely Walk
  5. Control
  6. Lost
  7. Social Anxiety
  8. Legacy
  9. Blood On My Hands

Digitális bónusz számok:

  1. Fortune Cookie
  2. Deafening

Next To None online:
http://www.nexttonone.net
http://www.facebook.com/NextToNoneband

Kapcsolódó cikkek

Next To None – Blood On My Hands (Lyric Video)

KMZ

A Next To None bejelenti debütáló albuma kiadását, a borítót és a számlistát!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek