Hírek

A No Clean Singing bemutatja az új Frosthelm videót ‘Silent And Dark, The Everlasting Sky’ címmel

The Endless Winter megjelenése után pár hónappal a blackes thrasht játszó amerikai Frosthelm banda a No Clean Singinggel karöltve bemutatja legelső hivatalos videoklipjét az albumról a ‘Silent And Dark, The Everlasting Sky‘ számhoz.

A klipet itt láthatjátok: http://www.nocleansinging.com/2015/05/20/an-ncs-video-premiere-frosthelm-silent-and-dark-the-everlasting-sky/

A Vernon Chapel által rendezett videó a kopár helyszínek, a vidéki hanyatlás és az elhagyatottság képeit keveri a háttérben a banda előadásával. A No Clean Singing szerint a ‘Silent And Dark, The Everlasting Sky‘ „egyike azon album csúcspontjainak, mely egységesen erőteljes. Úgy lángol, mint egy bozóttűz, harap, mint egy farkasfalka, és mennydörög, akár egy teljes sebességgel száguldó lavina. Hallhatunk benne lángoló szólót és toroktépő vokált is – sötét dallam, mely veled marad.

A The Endless Winter a black/thrash metál gonosz keveréke, mely bővelkedik büntetően emlékezetes riffekben, dér csípte brutalitásban, és undortól bűzlő pestisben, egészen jéggé fagyott velejéig. Dakota L. Irwin gitáros szerint az album „keserű, sötét, dühös és undorodott.

A Skeletonwitch korábbi énekese, Chance Garnette is kommentálta az albumot: „Határozottan Euro/cold gitárhangzás, „valami” amerikai elemmel. Azt hallottam, hogy az Immortal és a The Black Dahlia Murder keveréke, és ez új volt nekem.

AThe Endless Winter  Matt Hyde Black Work (Alkemy Brothers) lemezkiadóján keresztül jelent meg március 22-én. A los angeles-i Clear Lake stúdióban 2014 júliusában felvett anyag producere és hangmérnöke Eric Milos és Alec Schneider volt. A dobhangzás Sir Robert Kramer munkája volt az észak-dakotai Mekoche Studios-ban. Keverés és mastering Matt Hyde (Slayer, Skeletonwitch, Kreator) vezénylete alatt.

www.facebook.com/frosthelm

Kapcsolódó cikkek

Frosthelm – „The Endless Winter” a Black Work kiadónál jelenik meg

KMZ

FROSTHELM – The Northwinds Rend Flesh EP

Saint-Savin

Hot News: Frosthelm – Self-Releases The Northwinds Rend Flesh EP

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek