Hírek

A Noctis nyerte a Pulzus tehetségkutatót

Tizenkét zenekar részvételével került megrendezésre a Pulzus tehetségkutató, ahogy a korábbi években már megszokhattuk, ismét a Zorall Sörolimpia keretein belül. A fesztivál Hammer színpadán a zsűri és az érdeklődők meghallgathatták az Avalanche, a Diablerize, a Fear My Name, az Acid Victoria, a Lámpaláz, a Hellcome, a SheepSkin, az Aylens Fall, a Fortis, a Noctis, a Gilotin és a The Fleet Street produkcióját.

A zenekarok különböző stílusú zenével érkeztek, de a mindenre nyitott zsűri öt szempont alapján értékelt: hangszeres tudás, pontosság, kreativitás, gördülékeny előadás és szubjektív összbenyomás. Ismét voltak versenyzők Felvidékről, aminek mindig külön örülünk.

A 2015-ös Pulzus tehetségkutatót az ajkai Noctis zenekar nyerte. Őket hamarosan a Zorall előbandájaként láthatjátok a Barba Negrában. A második helyen a gyáli SheepSkin végzett, ők egy háromszámos demóval lesznek gazdagabbak az Újpest Próbaterem jóvoltából, a harmadik helyezett pedig a révkomáromi AyLens Fall lett. Róluk a Baloo Kattografi készít hamarosan egy profi bandafotó sorozatot, és a zenekar megnyerte Weisz Laci különdíját is, mely egy stúdiózásra jogosítja őket az Ecseri Vasműben.

Mindhárom zenekarral interjú készül majd a Rockvilág Rádióban és a Metalkilincsen, és őket biztosan láthatjátok majd a IX. Zorall Sörolimpián is.

https://www.facebook.com/Pulzus

Kapcsolódó cikkek

Progos power metal himnuszok a Noctis konceptlemezként is értelmezhető bemutatkozó albumán

KMZ

Noctis lemezbemutató az S8-ban – Vendégek: Penge ★ Words of Blood ★ Skulld

KMZ

Noctis – Genesis Corrupted – Hallgass bele a hamarosan megjelenő albumba!

KMZ

Noctis – Genesis Corrupted – Új szöveges videó a novemberben megjelenő lemez címadó dalára

KMZ

Noctis – Novemberben jön az első lemez a Nail Records gondozásában

KMZ

Noctis – Idén jön az első lemez

KMZ

Noctis – Ingyenes buli a dunaújvárosi Kaptárban

KMZ

Noctis – A 2016-os évet a Barba Negrában kezdik

KMZ

Halor, Noctis és Creepingdeath Szombathelyen

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek