Hírek

A Nordavind Records letölthetővé tette teljes katalógusát a Bandcampon!

A kilenc hónapja fennálló kiadó eddig a bergeni dallamos black metál VINTERBRIS második albumát (melyen a norvég rajzfilmkészítő, Kim Holm borítója látható) és a finn atmospheric/post-black metálos ATRUM TEMPESTA (a duót Kylmäaho és Perttunen alkotja) debüt nagylemezét adta ki.

Nordavind társalapítója, Joel Costa így kommentálta a döntést: „Ez a kilenc hónapnyi fennállás remek volt és már megvannak a tervek, hogy 2015 még jobb év legyen, így úgy döntöttünk lehetőséget adunk azoknak, akik még egy kiadványunkat sem hallgatták meg, hogy letölthessék teljes katalógusunk. Egyben kiváló lehetőség azoknak, akik előtte nem tudták megvenni, így most hozzáigazíthatják pénztárcájukhoz, sőt, akár ingyen is elvihetik.

Persze nem csak az újonnan érkezőket akarja elcsábítani a Nordavind, mivel Joel elmondása szerint: „természetesen azon is gondolkodtunk, hogy mit tehetünk azokért, akik már a kezdetek óta támogatják a Nordavind Records családját, így akik előzetesen vásároltak tőlünk valamit a Bandcampon, azoknak küldönk egy letöltési kódot, amivel a következő kiadványunkat ingyenesen letölthetik.

ATRUM TEMPESTAS „Néant” (megjelent október 13-án)
https://nordavindrecords.bandcamp.com/album/n-ant

VINTERBRIS „Solace” (megjelent június 16-án)
https://nordavindrecords.bandcamp.com/album/solace

Mindkét kiadványt exkluzív a Plastic Head (Európa) és Rock Inc. (Benelux) terjeszti. Az ajánlat december 31-ig tart!

https://www.facebook.com/nordavindrecords
https://nordavindrecords.bandcamp.com
http://www.discogs.com/seller/NordavindRecords

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Nordavind Records is signing bands

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek