Hírek

A Norhod újra szerződött a Wormholedeath kiadóval, bejelentette új EP-jét és stúdióba vonul

Az olasz epikus / szimfonikus metálos NORHOD új szerződést kötött a Wormholedeath kiadóval új EP-jük kiadására, mely 2015 tavaszára van betervezve.

A banda hivatalos sajtóközleménye:

„Nagyon izgatottan jelentjük be új egyezségünket a WormHoleDeath kiadóval új EP-nk kiadására. 
Az évben nagyon keményen dolgoztunk a hangzásunk fejlesztésén, és új elemek és behatások bevezetésén a dalainkba. Nagyon várjuk, hogy hallhassátok.
Örülünk, hogy újra a WHD-val dolgozhatunk, és biztosak vagyunk benne, hogy együtt nagy dolgokat alkotunk!”

A banda most a Mathlab Recording Studio-ban dolgozik Jonathan Mazzeo producerrel, majd Kanadába repül a számok keveréséhez Christian Donaldson közreműködésével.

Az új EP hat számot fog tartalmazni, melyek ki fogják hangsúlyozni a banda epikus szimfonikus megközelítését és hangzását.

A Worm így nyilatkozott:
„Boldogok vagyunk, hogy újra együtt dolgozhatunk a Norhod bandával. Megmutattuk beléjük fektetett bizalmunkat kiváló debütáló albumuk kiadásával, most pedig soron következő EP-jükkel folytatjuk. Az új számok erősek és stabilak. Biztos vagyok benne, hogy a srácok ezzel a kiadvánnyal megmutatják mire képesek, és megerősítik saját stílusukat és elkötelezettségüket… Csak adjatok nekik időt, és meglátjátok. Örömmel vettük, hogy a csapat érdeklődött utánunk az újabb közös munkával kapcsolatban; ez büszkévé tesz minket. Jó csapatot alkotunk, ezért együtt folytatjuk. Ennyi.”

A borító újfent Rhett Petersoo munkája lesz a Machine – Roomtól.

Minden készen áll.
A Norhod visszatért!

www.norhod.com

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Beaten To Death, Norhod, Cradle Of Filth, Vanagloria, Black Blood, Denner / Shermann, Reverence, Disastrous Murmur

KMZ

Hot News: Norhod Release Their Video For The Song “Fading With The Dark”

KMZ

Hot News: Norhod sign with WormHoleDeath / Aural Music Group

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek