Hírek

A norvég Sarkom az új albumáról nyilatkozott

Harmadik teljes albumuk, a „Doomsday Elite” 2013 végi Dark Essence Records által történt kiadása után a SARKOM (tagok: ének – Unsgaard (SO MUCH FOR NOTHING), basszusgitár – Sgt V (ex Svarttjern), gitár – Thrawn (ex DØDHEIMSGARD) és Nihil (ENDEZZMA), dobok – Defest (SVARTHAUEG)), alapító tagja, Erik Unsgaard nem rég beszélt a banda következő albumáról, és hogy miért kellett rá a tervezettnél kicsit többet várni:

Az új albumnak tavaly kellett volna kijönnie a demónk kiadásának tízedik évfordulójára. Sajnos személyes okok miatt csak a dobok és pár gitár szólam feljátszásáig jutottunk. Ehhez még jött pár technikai probléma is, amiről bárki akinek bandája van tudna mesélni, szóval csak egy olyan dolog volt amihez hozzá kell szoknunk és megoldanunk. Habár még nem tudunk semmi biztosat mondani ebben a szakaszban, reméljük a következő pár hónapban befejezzük a felvételeket és az album ki tud jönni idén.

Mit várhatsz ettől az albumtól? Nos, ez egy évfordulós kiadásnak készül, így nem lesz különösebb témája vagy koncepciója, és a dalok és szövegeik sem fognak feltétlenül reflektálni egymásra. Anélkül, hogy túl sok részletet elárulnék, annyit tudok mondani, hogy a hat SARKOM dalon kívül valószínű, hogy egy maroknyi feldolgozás is felkerül a végső termékre. Ha bárki szeretne egy kis ízelítőt és jön a Blastfest-re, akkor legyen február 20-án a Garage helyszínen, a SARKOM 13:30-kor fog fellépni ott, és itt adjuk elő először a ‘Mind-abscess’ számot.

http://youtu.be/YJIVbBw_cnM

A „Doomsday Elite” CD-n és digitális formátumokban való kiadásán kívül a Dark Essence Records 2013-ban kiadta a banda két korábbi lemezét is – a 2006-os “Aggravation of Mind” és a 2008-as “Bestial Supremacy” is újra megjelent, ezúttal digitális formátumban. Eredetileg a ma már nem élő Twilight Vertrieb kiadó gondozásában jelentek meg, és mára mindkét albumot szinte lehetetlen megszerezni. Mindhárom kiadásról hallgathattok dalokat az alábbi linket: https://soundcloud.com/dark-essence-records/sets/sarkom

Sarkom Facebook:  https://www.facebook.com/sarkom
Sarkom Website: http://www.sarkomsect.com/

Kapcsolódó cikkek

SARKOM – Doomsday Elite

Cryonus

SARKOM – Bestial Supremacy (Reissue)

Cryonus

SARKOM – Aggravation Of Mind (Reissue)

Cryonus

Hot News: First Two Full-Length Albums From Norwegian Black Metallers Sarkom Released Digitally On Dark Essence Records

KMZ

Hot News: Dark Essence Records Streams Second Track From Latest Album From Norwegian Black Metallers Sarkom

KMZ

Hot News: Dark Essence Records Previews Track From Upcoming Album From Norwegian Black Metallers Sarkom

KMZ

Hot News: Dark Essence Records Inks Deal With Norwegian Black Metallers Sarkom

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek